DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA
Private companiesSocial Services • DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA

Contactgegevens DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Garenstraat 9; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 62 10 00 (+32-056 62 10 00) 056 62 10 00 (+32-056 62 10 00)

Fax (fax): 056 61 49 02 (+32-056 61 49 02) 056 61 49 02 (+32-056 61 49 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA
Products information DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03490875244
Ondernemingsnummer: 4340942382
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA
(Get full report from official database of BE for DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA
Addition kinds of activities for DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA

3561. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
228499. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal

Werken bij DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA. Laat een reactie achter voor DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA. DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA. Leave a respond for DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA. DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA op de google maps. Adres en contacten DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA
Location of DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA on the google maps. Address and contacts of DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA: COIFFURE JOSEE | NYS | THIERRY MORTIER | J. TECHEUR | Matreli

Other related companies as DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA: COIFFURE JOSEE | NYS | THIERRY MORTIER | J. TECHEUR | Matreli

DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03490875244. Het bedrijf DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA bevindt zich op het adres: Garenstraat 9; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 158,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, openstaande posities, locatie van DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA op de kaart.

DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, company assigned to the tax number BE03490875244. The company DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA is located at the address: Garenstraat 9; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 158,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA were not found.
The main activity of DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA is not available. You also can look at reviews of DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, open positions, location of DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA, employees, financial statistics.