Progmatik S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Progmatik S.P.R.L.
Private companiesInsurance Carriers • Progmatik S.P.R.L.

Contactgegevens Progmatik S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Progmatik S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Progmatik S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eifel-Ardennen Strasse 1 4780 Saint-Vith, België

Telefoon (phone): 80 (+32-80) 80 (+32-80)

Fax (fax): 80 (+32-80) 80 (+32-80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Progmatik S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Progmatik S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Progmatik S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Progmatik S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Progmatik S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Progmatik S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Progmatik S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Progmatik S.P.R.L.
Products information Progmatik S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08768707275
Ondernemingsnummer: 9776977539
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Hardwood sawmills; Switch cabinet components, electronic

Product categorie (product category): Automation Of Machine Tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Progmatik S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Progmatik S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Progmatik S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Progmatik S.P.R.L.

154200. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
794199. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
31310201. tellers | Counters
38250210. Frequentie synthesizers | Frequency synthesizers

Werken bij Progmatik S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Progmatik S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Progmatik S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Progmatik S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

    Type: Studentenjob

    Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van Progmatik S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Progmatik S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Progmatik S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Progmatik S.P.R.L.. Progmatik S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Progmatik S.P.R.L.. Leave a respond for Progmatik S.P.R.L.. Progmatik S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Progmatik S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Progmatik S.P.R.L.
Location of Progmatik S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Progmatik S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Progmatik S.P.R.L. Progmatik S.P.R.L.: VUYLSTEKE | DEMECOPLAF | ELEKTRO MARTIN | HUIS KATRIEN | VERELST-SCHEIRS EN ZOON

Other related companies as Progmatik S.P.R.L.: VUYLSTEKE | DEMECOPLAF | ELEKTRO MARTIN | HUIS KATRIEN | VERELST-SCHEIRS EN ZOON

Progmatik S.P.R.L. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Progmatik S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08768707275. Het bedrijf Progmatik S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Eifel-Ardennen Strasse 1 4780 Saint-Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automation Of Machine Tools. Lijst met producten zijn Hardwood sawmills; Switch cabinet components, electronic.
De hoofdactiviteit van Progmatik S.P.R.L. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Progmatik S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Progmatik S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Progmatik S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Progmatik S.P.R.L. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Progmatik S.P.R.L., company assigned to the tax number BE08768707275. The company Progmatik S.P.R.L. is located at the address: Eifel-Ardennen Strasse 1 4780 Saint-Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automation Of Machine Tools. List of products are Hardwood sawmills; Switch cabinet components, electronic.
The main activity of Progmatik S.P.R.L. is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Progmatik S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Progmatik S.P.R.L., open positions, location of Progmatik S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Progmatik S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Progmatik S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Progmatik S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Progmatik S.P.R.L., employees, financial statistics.