VUYLSTEKE

Contactgegevens VUYLSTEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VUYLSTEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VUYLSTEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENAARDSESTEENWEG 42; 8580; AVELGEM, België

Telefoon (phone): 56644239 (+32-56644239) 56644239 (+32-56644239)

Fax (fax): +32 (81) 657-23-66 +32 (81) 657-23-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VUYLSTEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VUYLSTEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VUYLSTEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VUYLSTEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VUYLSTEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VUYLSTEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VUYLSTEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VUYLSTEKE
Products information VUYLSTEKE

BTW identificatienummer (tax): BE04134674072
Ondernemingsnummer: 1302124023
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VUYLSTEKE
(Get full report from official database of BE for VUYLSTEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VUYLSTEKE
Addition kinds of activities for VUYLSTEKE

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
57350203. archief | Records
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij VUYLSTEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VUYLSTEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VUYLSTEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VUYLSTEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

 • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

 • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

 • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Studentenjob

  Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

 • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Car Comfort Solutions

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

 • HANDLANGER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

  Type: Vaste Job

  Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

Zoek naar antwoorden van VUYLSTEKE in sociale netwerken
Look for responds of VUYLSTEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VUYLSTEKE. Laat een reactie achter voor VUYLSTEKE. VUYLSTEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VUYLSTEKE. Leave a respond for VUYLSTEKE. VUYLSTEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VUYLSTEKE op de google maps. Adres en contacten VUYLSTEKE
Location of VUYLSTEKE on the google maps. Address and contacts of VUYLSTEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VUYLSTEKE VUYLSTEKE: Noorwegen (Ambassade) | D-MAX BONHOMME | MARCHFIRST | Becquet Sandmark International | University of Antwerp

Other related companies as VUYLSTEKE: Noorwegen (Ambassade) | D-MAX BONHOMME | MARCHFIRST | Becquet Sandmark International | University of Antwerp

VUYLSTEKE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VUYLSTEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134674072. Het bedrijf VUYLSTEKE bevindt zich op het adres: OUDENAARDSESTEENWEG 42; 8580; AVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VUYLSTEKE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VUYLSTEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VUYLSTEKE, openstaande posities, locatie van VUYLSTEKE op de kaart.

VUYLSTEKE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VUYLSTEKE, company assigned to the tax number BE04134674072. The company VUYLSTEKE is located at the address: OUDENAARDSESTEENWEG 42; 8580; AVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 882,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VUYLSTEKE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VUYLSTEKE is not available. You also can look at reviews of VUYLSTEKE, open positions, location of VUYLSTEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VUYLSTEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VUYLSTEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VUYLSTEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VUYLSTEKE, employees, financial statistics.