3 D DISPLAY

Contactgegevens 3 D DISPLAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3 D DISPLAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

3 D DISPLAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marcel Thiry 12; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 779 44 49 (+32-02 779 44 49) 02 779 44 49 (+32-02 779 44 49)

Fax (fax): 02 779 86 06 (+32-02 779 86 06) 02 779 86 06 (+32-02 779 86 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3 D DISPLAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3 D DISPLAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3 D DISPLAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3 D DISPLAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3 D DISPLAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3 D DISPLAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3 D DISPLAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3 D DISPLAY
Products information 3 D DISPLAY

BTW identificatienummer (tax): BE05942199707
Ondernemingsnummer: 6604400634
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Videoconferencing systems

Product categorie (product category): Audio-visual material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3 D DISPLAY
(Get full report from official database of BE for 3 D DISPLAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3 D DISPLAY
Addition kinds of activities for 3 D DISPLAY

5941. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
37160000. Stacaravans | Motor homes
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
63619900. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec

Werken bij 3 D DISPLAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3 D DISPLAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3 D DISPLAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3 D DISPLAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van 3 D DISPLAY in sociale netwerken
Look for responds of 3 D DISPLAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3 D DISPLAY. Laat een reactie achter voor 3 D DISPLAY. 3 D DISPLAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3 D DISPLAY. Leave a respond for 3 D DISPLAY. 3 D DISPLAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3 D DISPLAY op de google maps. Adres en contacten 3 D DISPLAY
Location of 3 D DISPLAY on the google maps. Address and contacts of 3 D DISPLAY

Andere gerelateerde bedrijven als come 3 D DISPLAY 3 D DISPLAY: E. CASTEELS | VERTROUWENSARTSCENTRUM KIND EN GEZIN IN NOOD | MARCEL WEIGERT | AVANDERO=STAR SPA | Duyck J & Zn

Other related companies as 3 D DISPLAY: E. CASTEELS | VERTROUWENSARTSCENTRUM KIND EN GEZIN IN NOOD | MARCEL WEIGERT | AVANDERO=STAR SPA | Duyck J & Zn

3 D DISPLAY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3 D DISPLAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05942199707. Het bedrijf 3 D DISPLAY bevindt zich op het adres: Avenue Marcel Thiry 12; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Audio-visual material. Lijst met producten zijn Videoconferencing systems.
De hoofdactiviteit van 3 D DISPLAY is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3 D DISPLAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3 D DISPLAY, openstaande posities, locatie van 3 D DISPLAY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

3 D DISPLAY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3 D DISPLAY, company assigned to the tax number BE05942199707. The company 3 D DISPLAY is located at the address: Avenue Marcel Thiry 12; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Audio-visual material. List of products are Videoconferencing systems.
The main activity of 3 D DISPLAY is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 3 D DISPLAY is not available. You also can look at reviews of 3 D DISPLAY, open positions, location of 3 D DISPLAY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3 D DISPLAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3 D DISPLAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3 D DISPLAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3 D DISPLAY, employees, financial statistics.