LA POSTE

Contactgegevens LA POSTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA POSTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA POSTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MALM?DY 10; 4950; WAIMES/WAIMES, België

Telefoon (phone): 80679015 (+32-80679015) 80679015 (+32-80679015)

Fax (fax): +32 (86) 995-55-58 +32 (86) 995-55-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA POSTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA POSTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA POSTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA POSTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA POSTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA POSTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA POSTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA POSTE
Products information LA POSTE

BTW identificatienummer (tax): BE05946868896
Ondernemingsnummer: 8974426269
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Bureaux de poste

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA POSTE
(Get full report from official database of BE for LA POSTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA POSTE
Addition kinds of activities for LA POSTE

3221. Glascontainers | Glass containers
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
20999921. Azijn | Vinegar
35790304. Papiersnijpers, trimmers en stoten | Paper cutters, trimmers, and punches
36399901. Vloerwaxers en polijstmachines, elektrisch: huishoudelijk | Floor waxers and polishers, electric: household
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij LA POSTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA POSTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA POSTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA POSTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van LA POSTE in sociale netwerken
Look for responds of LA POSTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA POSTE. Laat een reactie achter voor LA POSTE. LA POSTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA POSTE. Leave a respond for LA POSTE. LA POSTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA POSTE op de google maps. Adres en contacten LA POSTE
Location of LA POSTE on the google maps. Address and contacts of LA POSTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA POSTE LA POSTE: RIJBAAN CLERCKENSHOF | SB Azur | DE PREST | Milieuadvies Gert Peleman BVBA | SENIORENCENTRUM ZONI?N

Other related companies as LA POSTE: RIJBAAN CLERCKENSHOF | SB Azur | DE PREST | Milieuadvies Gert Peleman BVBA | SENIORENCENTRUM ZONI?N

LA POSTE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA POSTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946868896. Het bedrijf LA POSTE bevindt zich op het adres: RUE DE MALM?DY 10; 4950; WAIMES/WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Bureaux de poste. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van LA POSTE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA POSTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA POSTE, openstaande posities, locatie van LA POSTE op de kaart.

LA POSTE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA POSTE, company assigned to the tax number BE05946868896. The company LA POSTE is located at the address: RUE DE MALM?DY 10; 4950; WAIMES/WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. Bureaux de poste. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of LA POSTE is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LA POSTE is not available. You also can look at reviews of LA POSTE, open positions, location of LA POSTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA POSTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA POSTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA POSTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA POSTE, employees, financial statistics.