RIJBAAN CLERCKENSHOF

Contactgegevens RIJBAAN CLERCKENSHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIJBAAN CLERCKENSHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIJBAAN CLERCKENSHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOMENT 31; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 24526820 (+32-24526820) 24526820 (+32-24526820)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIJBAAN CLERCKENSHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIJBAAN CLERCKENSHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIJBAAN CLERCKENSHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIJBAAN CLERCKENSHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIJBAAN CLERCKENSHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIJBAAN CLERCKENSHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIJBAAN CLERCKENSHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIJBAAN CLERCKENSHOF
Products information RIJBAAN CLERCKENSHOF

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in RIJBAAN CLERCKENSHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIJBAAN CLERCKENSHOF
(Get full report from official database of BE for RIJBAAN CLERCKENSHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIJBAAN CLERCKENSHOF
Addition kinds of activities for RIJBAAN CLERCKENSHOF

504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
24310208. Raamluiken, hout | Window shutters, wood
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
50520202. Cokes | Coke

Werken bij RIJBAAN CLERCKENSHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIJBAAN CLERCKENSHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIJBAAN CLERCKENSHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIJBAAN CLERCKENSHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van RIJBAAN CLERCKENSHOF in sociale netwerken
Look for responds of RIJBAAN CLERCKENSHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIJBAAN CLERCKENSHOF. Laat een reactie achter voor RIJBAAN CLERCKENSHOF. RIJBAAN CLERCKENSHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIJBAAN CLERCKENSHOF. Leave a respond for RIJBAAN CLERCKENSHOF. RIJBAAN CLERCKENSHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIJBAAN CLERCKENSHOF op de google maps. Adres en contacten RIJBAAN CLERCKENSHOF
Location of RIJBAAN CLERCKENSHOF on the google maps. Address and contacts of RIJBAAN CLERCKENSHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come RIJBAAN CLERCKENSHOF RIJBAAN CLERCKENSHOF: FLCONTINENTAL CARGO CARRIERS NV | KON.RIVIERA K.C. | ALL-DECOR | Cleaning service vano | LEN BOGAERT

Other related companies as RIJBAAN CLERCKENSHOF: FLCONTINENTAL CARGO CARRIERS NV | KON.RIVIERA K.C. | ALL-DECOR | Cleaning service vano | LEN BOGAERT

RIJBAAN CLERCKENSHOF is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIJBAAN CLERCKENSHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf RIJBAAN CLERCKENSHOF bevindt zich op het adres: DOMENT 31; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in RIJBAAN CLERCKENSHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIJBAAN CLERCKENSHOF is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIJBAAN CLERCKENSHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIJBAAN CLERCKENSHOF, openstaande posities, locatie van RIJBAAN CLERCKENSHOF op de kaart.

RIJBAAN CLERCKENSHOF is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIJBAAN CLERCKENSHOF, company assigned to the tax number BE02337585449. The company RIJBAAN CLERCKENSHOF is located at the address: DOMENT 31; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in RIJBAAN CLERCKENSHOF were not found.
The main activity of RIJBAAN CLERCKENSHOF is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RIJBAAN CLERCKENSHOF is not available. You also can look at reviews of RIJBAAN CLERCKENSHOF, open positions, location of RIJBAAN CLERCKENSHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIJBAAN CLERCKENSHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIJBAAN CLERCKENSHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIJBAAN CLERCKENSHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIJBAAN CLERCKENSHOF, employees, financial statistics.