PAUL PINGET ET FILS

Contactgegevens PAUL PINGET ET FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL PINGET ET FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL PINGET ET FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REINE-ASTRID 8; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60312118 (+32-60312118) 60312118 (+32-60312118)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL PINGET ET FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL PINGET ET FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL PINGET ET FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL PINGET ET FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL PINGET ET FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL PINGET ET FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL PINGET ET FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL PINGET ET FILS
Products information PAUL PINGET ET FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL PINGET ET FILS
(Get full report from official database of BE for PAUL PINGET ET FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL PINGET ET FILS
Addition kinds of activities for PAUL PINGET ET FILS

07429900. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association
91990101. Algemeen boekhoudkantoor, overheid | General accounting office, government

Werken bij PAUL PINGET ET FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL PINGET ET FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL PINGET ET FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL PINGET ET FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van PAUL PINGET ET FILS in sociale netwerken
Look for responds of PAUL PINGET ET FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL PINGET ET FILS. Laat een reactie achter voor PAUL PINGET ET FILS. PAUL PINGET ET FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL PINGET ET FILS. Leave a respond for PAUL PINGET ET FILS. PAUL PINGET ET FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL PINGET ET FILS op de google maps. Adres en contacten PAUL PINGET ET FILS
Location of PAUL PINGET ET FILS on the google maps. Address and contacts of PAUL PINGET ET FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL PINGET ET FILS PAUL PINGET ET FILS: DE KOETSGANG | CROWN HANDLING NV | CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER | M.F. DELCOUR | Temmerman Bea

Other related companies as PAUL PINGET ET FILS: DE KOETSGANG | CROWN HANDLING NV | CADEAUX-CENTER/CADEAUX CENTER | M.F. DELCOUR | Temmerman Bea

PAUL PINGET ET FILS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL PINGET ET FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf PAUL PINGET ET FILS bevindt zich op het adres: RUE REINE-ASTRID 8; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van PAUL PINGET ET FILS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL PINGET ET FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL PINGET ET FILS, openstaande posities, locatie van PAUL PINGET ET FILS op de kaart.

PAUL PINGET ET FILS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL PINGET ET FILS, company assigned to the tax number BE02187347412. The company PAUL PINGET ET FILS is located at the address: RUE REINE-ASTRID 8; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of PAUL PINGET ET FILS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL PINGET ET FILS is not available. You also can look at reviews of PAUL PINGET ET FILS, open positions, location of PAUL PINGET ET FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL PINGET ET FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL PINGET ET FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL PINGET ET FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL PINGET ET FILS, employees, financial statistics.