Vanspeybrouck Verzekeringen

Contactgegevens Vanspeybrouck Verzekeringen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanspeybrouck Verzekeringen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanspeybrouck Verzekeringen

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Diksmuidsesteenweg 274 Bus 1,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 50 84 051 24 50 84

Fax (fax): 051 24 60 84 051 24 60 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanspeybrouck Verzekeringen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanspeybrouck Verzekeringen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanspeybrouck Verzekeringen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanspeybrouck Verzekeringen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanspeybrouck Verzekeringen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanspeybrouck Verzekeringen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanspeybrouck Verzekeringen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanspeybrouck Verzekeringen
Products information Vanspeybrouck Verzekeringen

BTW identificatienummer (tax): BE07920013427
Ondernemingsnummer: 4637023925
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vanspeybrouck Verzekeringen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanspeybrouck Verzekeringen
(Get full report from official database of BE for Vanspeybrouck Verzekeringen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanspeybrouck Verzekeringen
Addition kinds of activities for Vanspeybrouck Verzekeringen

5441. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law
86999908. Historische club | Historical club

Werken bij Vanspeybrouck Verzekeringen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanspeybrouck Verzekeringen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanspeybrouck Verzekeringen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanspeybrouck Verzekeringen. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van Vanspeybrouck Verzekeringen in sociale netwerken
Look for responds of Vanspeybrouck Verzekeringen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanspeybrouck Verzekeringen. Laat een reactie achter voor Vanspeybrouck Verzekeringen. Vanspeybrouck Verzekeringen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanspeybrouck Verzekeringen. Leave a respond for Vanspeybrouck Verzekeringen. Vanspeybrouck Verzekeringen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanspeybrouck Verzekeringen op de google maps. Adres en contacten Vanspeybrouck Verzekeringen
Location of Vanspeybrouck Verzekeringen on the google maps. Address and contacts of Vanspeybrouck Verzekeringen

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanspeybrouck Verzekeringen Vanspeybrouck Verzekeringen: CNM Boekbinden & Restauratie | AUVIPARTNERS | Abbaye de Floreffe | VEDETTE SPORT BVBA | Burmas N.V.

Other related companies as Vanspeybrouck Verzekeringen: CNM Boekbinden & Restauratie | AUVIPARTNERS | Abbaye de Floreffe | VEDETTE SPORT BVBA | Burmas N.V.

Vanspeybrouck Verzekeringen is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanspeybrouck Verzekeringen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07920013427. Het bedrijf Vanspeybrouck Verzekeringen bevindt zich op het adres: Diksmuidsesteenweg 274 Bus 1,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vanspeybrouck Verzekeringen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanspeybrouck Verzekeringen is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanspeybrouck Verzekeringen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanspeybrouck Verzekeringen, openstaande posities, locatie van Vanspeybrouck Verzekeringen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanspeybrouck Verzekeringen is a company, that was registered 1988 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Vanspeybrouck Verzekeringen, company assigned to the tax number BE07920013427. The company Vanspeybrouck Verzekeringen is located at the address: Diksmuidsesteenweg 274 Bus 1,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vanspeybrouck Verzekeringen were not found.
The main activity of Vanspeybrouck Verzekeringen is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanspeybrouck Verzekeringen is not available. You also can look at reviews of Vanspeybrouck Verzekeringen, open positions, location of Vanspeybrouck Verzekeringen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanspeybrouck Verzekeringen, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanspeybrouck Verzekeringen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanspeybrouck Verzekeringen, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanspeybrouck Verzekeringen, employees, financial statistics.