Abbaye de Floreffe

Contactgegevens Abbaye de Floreffe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbaye de Floreffe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbaye de Floreffe

Regio (region): Floreffe, België

Adres (address): Rue Séminaire 2,5150, België

Telefoon (phone): +32 (83) 390-20-29 +32 (83) 390-20-29

Fax (fax): 081 44 10 63 081 44 10 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbaye de Floreffe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbaye de Floreffe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbaye de Floreffe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbaye de Floreffe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbaye de Floreffe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbaye de Floreffe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbaye de Floreffe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbaye de Floreffe
Products information Abbaye de Floreffe

BTW identificatienummer (tax): BE05877655029
Ondernemingsnummer: 5077575683
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Abbaye de Floreffe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbaye de Floreffe
(Get full report from official database of BE for Abbaye de Floreffe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbaye de Floreffe
Addition kinds of activities for Abbaye de Floreffe

011100. Tarwe | Wheat
228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
76220305. Video reparatie | Video repair
79480203. Dragstrip operatie | Dragstrip operation
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij Abbaye de Floreffe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbaye de Floreffe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbaye de Floreffe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbaye de Floreffe. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Input bediende (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - inputten van gegevens - telefonisch klantencontact

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van Abbaye de Floreffe in sociale netwerken
Look for responds of Abbaye de Floreffe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbaye de Floreffe. Laat een reactie achter voor Abbaye de Floreffe. Abbaye de Floreffe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbaye de Floreffe. Leave a respond for Abbaye de Floreffe. Abbaye de Floreffe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbaye de Floreffe op de google maps. Adres en contacten Abbaye de Floreffe
Location of Abbaye de Floreffe on the google maps. Address and contacts of Abbaye de Floreffe

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbaye de Floreffe Abbaye de Floreffe: Pipo Babyhuis | Primagaz Belgium NV | Impress Belgium NV | Ghyssens Xavier | KONE International

Other related companies as Abbaye de Floreffe: Pipo Babyhuis | Primagaz Belgium NV | Impress Belgium NV | Ghyssens Xavier | KONE International

Abbaye de Floreffe is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Floreffe, België. De volledige naam van het bedrijf is Abbaye de Floreffe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877655029. Het bedrijf Abbaye de Floreffe bevindt zich op het adres: Rue Séminaire 2,5150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Abbaye de Floreffe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbaye de Floreffe is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbaye de Floreffe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbaye de Floreffe, openstaande posities, locatie van Abbaye de Floreffe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abbaye de Floreffe is a company, that was registered 2018 in Floreffe region, Belgium. Full name of company is Abbaye de Floreffe, company assigned to the tax number BE05877655029. The company Abbaye de Floreffe is located at the address: Rue Séminaire 2,5150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Abbaye de Floreffe were not found.
The main activity of Abbaye de Floreffe is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbaye de Floreffe is not available. You also can look at reviews of Abbaye de Floreffe, open positions, location of Abbaye de Floreffe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbaye de Floreffe, Floreffe: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbaye de Floreffe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbaye de Floreffe, Floreffe: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbaye de Floreffe, employees, financial statistics.