AUVIPARTNERS

Contactgegevens AUVIPARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUVIPARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUVIPARTNERS

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Uyttenhovestraat 51,1090, België

Telefoon (phone): 071 47 63 74; 02 421 06 20 071 47 63 74; 02 421 06 20

Fax (fax): 02 425 50 34; 071 36 39 17 02 425 50 34; 071 36 39 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUVIPARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUVIPARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUVIPARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUVIPARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUVIPARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUVIPARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUVIPARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUVIPARTNERS
Products information AUVIPARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE02643554687
Ondernemingsnummer: 9956878662
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AUVIPARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUVIPARTNERS
(Get full report from official database of BE for AUVIPARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUVIPARTNERS
Addition kinds of activities for AUVIPARTNERS

286904. brandstoffen | Fuels
354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
38250106. Ontstekingsinstrumenten | Ignition testing instruments
50319904. Timmerhout: Ruw, gekleed en afgewerkt | Lumber: rough, dressed, and finished
50840200. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories

Werken bij AUVIPARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUVIPARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUVIPARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUVIPARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van AUVIPARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of AUVIPARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUVIPARTNERS. Laat een reactie achter voor AUVIPARTNERS. AUVIPARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUVIPARTNERS. Leave a respond for AUVIPARTNERS. AUVIPARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUVIPARTNERS op de google maps. Adres en contacten AUVIPARTNERS
Location of AUVIPARTNERS on the google maps. Address and contacts of AUVIPARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUVIPARTNERS AUVIPARTNERS: Van Den Broeck Eddy & Geert BVBA | FOTO-VIDEO LEURS | Delbove Georges | Steel-D | Van Den Bergh Engineering N.V.

Other related companies as AUVIPARTNERS: Van Den Broeck Eddy & Geert BVBA | FOTO-VIDEO LEURS | Delbove Georges | Steel-D | Van Den Bergh Engineering N.V.

AUVIPARTNERS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is AUVIPARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02643554687. Het bedrijf AUVIPARTNERS bevindt zich op het adres: Uyttenhovestraat 51,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AUVIPARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUVIPARTNERS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUVIPARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUVIPARTNERS, openstaande posities, locatie van AUVIPARTNERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUVIPARTNERS is a company, that was registered 1999 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is AUVIPARTNERS, company assigned to the tax number BE02643554687. The company AUVIPARTNERS is located at the address: Uyttenhovestraat 51,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AUVIPARTNERS were not found.
The main activity of AUVIPARTNERS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUVIPARTNERS is not available. You also can look at reviews of AUVIPARTNERS, open positions, location of AUVIPARTNERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUVIPARTNERS, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUVIPARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUVIPARTNERS, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUVIPARTNERS, employees, financial statistics.