Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA
Private companiesMembership Organizations • Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA

Contactgegevens Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA

Regio (region): Bocholt, België

Adres (address): Sportlaan 23,3950, België

Telefoon (phone): 089 46 05 10 089 46 05 10

Fax (fax): 089 46 05 19 089 46 05 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA
Products information Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07712097167
Ondernemingsnummer: 3395294189
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA
(Get full report from official database of BE for Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA
Addition kinds of activities for Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA

32690200. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
50930105. Afval papier | Waste paper
55510303. Zeilen en uitrusting | Sails and equipment
75380103. Motor reparatie, behalve diesel: auto | Engine repair, except diesel: automotive

Werken bij Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA. Laat een reactie achter voor Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA. Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA. Leave a respond for Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA. Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA op de google maps. Adres en contacten Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA
Location of Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA on the google maps. Address and contacts of Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA: Borlez Advanced Technologies | LVB Consulting CV | Kitchy Bell | Copy House | FDA Architecten & Ingenieurs N.V.

Other related companies as Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA: Borlez Advanced Technologies | LVB Consulting CV | Kitchy Bell | Copy House | FDA Architecten & Ingenieurs N.V.

Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Bocholt, België. De volledige naam van het bedrijf is Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712097167. Het bedrijf Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA bevindt zich op het adres: Sportlaan 23,3950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, openstaande posities, locatie van Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA is a company, that was registered 2017 in Bocholt region, Belgium. Full name of company is Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, company assigned to the tax number BE07712097167. The company Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA is located at the address: Sportlaan 23,3950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA were not found.
The main activity of Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA is not available. You also can look at reviews of Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, open positions, location of Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, Bocholt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, Bocholt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zakenkantoor Meus-Nouwen BVBA, employees, financial statistics.