Kitchy Bell

Contactgegevens Kitchy Bell: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kitchy Bell: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kitchy Bell

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Place Alphonse Bosch 45,1300, België

Telefoon (phone): 010 24 16 15 010 24 16 15

Fax (fax): 010 24 22 09 010 24 22 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kitchy Bell: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kitchy Bell"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kitchy Bell"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kitchy Bell, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kitchy Bell. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kitchy Bell, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kitchy Bell. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kitchy Bell
Products information Kitchy Bell

BTW identificatienummer (tax): BE08769531250
Ondernemingsnummer: 5430511474
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Kitchy Bell zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kitchy Bell
(Get full report from official database of BE for Kitchy Bell)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kitchy Bell
Addition kinds of activities for Kitchy Bell

3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
72990903. Tuxedo verhuur | Tuxedo rental

Werken bij Kitchy Bell: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kitchy Bell: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kitchy Bell. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kitchy Bell. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Enquêteur - Job d'étudiant (h/f) (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: Konvert Interim Namur

    Type: Studentenjob

    Pour notre client, nous recherchons 4 étudiants pour réaliser de petites enquêtes dans la région de Namur => Enquête "Mystery Shopper" Vous êtes toujours accompagné d'un adulte pour effectuer les visites mystères. Votre accompagnant viendra vous chercher à la maison et vous ramènera également après les visites. Les jours où les visites ont lieu seront planifiés d'un commun accord avec votre accompagnant et vous-même. Ces visites ne seront évidemment ni planifiées, ni réalisées pendant les heures de cours. Ce projet est organisé en deux périodes. La première période est celle du lundi 04/02/19 au samedi 02/03/19. La deuxième période est celle du lundi 01/04/19 au samedi 27/04/19. Si vous êtes sélectionné, vous devrez être disponible la deuxième semaine de janvier pour un second screening (rémunéré).

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

Zoek naar antwoorden van Kitchy Bell in sociale netwerken
Look for responds of Kitchy Bell in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kitchy Bell. Laat een reactie achter voor Kitchy Bell. Kitchy Bell bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kitchy Bell. Leave a respond for Kitchy Bell. Kitchy Bell on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kitchy Bell op de google maps. Adres en contacten Kitchy Bell
Location of Kitchy Bell on the google maps. Address and contacts of Kitchy Bell

Andere gerelateerde bedrijven als come Kitchy Bell Kitchy Bell: Danny Tax | RIVER PHOTO BIJ MICHELE BRAJTSZTAJN | Top Connexion SA | Planning Familial du Borinage | Van Trimpont Verzekeringen BVBA

Other related companies as Kitchy Bell: Danny Tax | RIVER PHOTO BIJ MICHELE BRAJTSZTAJN | Top Connexion SA | Planning Familial du Borinage | Van Trimpont Verzekeringen BVBA

Kitchy Bell is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Kitchy Bell, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08769531250. Het bedrijf Kitchy Bell bevindt zich op het adres: Place Alphonse Bosch 45,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 817,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Kitchy Bell zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kitchy Bell is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kitchy Bell is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kitchy Bell, openstaande posities, locatie van Kitchy Bell op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kitchy Bell is a company, that was registered 2011 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Kitchy Bell, company assigned to the tax number BE08769531250. The company Kitchy Bell is located at the address: Place Alphonse Bosch 45,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 817,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Kitchy Bell were not found.
The main activity of Kitchy Bell is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kitchy Bell is not available. You also can look at reviews of Kitchy Bell, open positions, location of Kitchy Bell on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kitchy Bell, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kitchy Bell, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kitchy Bell, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kitchy Bell, employees, financial statistics.