FDA Architecten & Ingenieurs N.V.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FDA Architecten & Ingenieurs N.V.
Private companiesMembership Organizations • FDA Architecten & Ingenieurs N.V.

Contactgegevens FDA Architecten & Ingenieurs N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FDA Architecten & Ingenieurs N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FDA Architecten & Ingenieurs N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Nassaustraat 37, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2263770 (03) 2263770

Fax (fax): (03) 2263722 (03) 2263722

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FDA Architecten & Ingenieurs N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FDA Architecten & Ingenieurs N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FDA Architecten & Ingenieurs N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FDA Architecten & Ingenieurs N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FDA Architecten & Ingenieurs N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FDA Architecten & Ingenieurs N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FDA Architecten & Ingenieurs N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FDA Architecten & Ingenieurs N.V.
Products information FDA Architecten & Ingenieurs N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08839843750
Ondernemingsnummer: 3532073974
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FDA Architecten & Ingenieurs N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FDA Architecten & Ingenieurs N.V.
(Get full report from official database of BE for FDA Architecten & Ingenieurs N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FDA Architecten & Ingenieurs N.V.
Addition kinds of activities for FDA Architecten & Ingenieurs N.V.

344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
20330103. Chili saus, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili sauce, tomato: packaged in cans, jars, etc.
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
59470104. Cadeauwinkel | Gift shop
76991805. Garage deur reparatie | Garage door repair

Werken bij FDA Architecten & Ingenieurs N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FDA Architecten & Ingenieurs N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FDA Architecten & Ingenieurs N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FDA Architecten & Ingenieurs N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FDA Architecten & Ingenieurs N.V. in sociale netwerken
Look for responds of FDA Architecten & Ingenieurs N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FDA Architecten & Ingenieurs N.V.. Laat een reactie achter voor FDA Architecten & Ingenieurs N.V.. FDA Architecten & Ingenieurs N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FDA Architecten & Ingenieurs N.V.. Leave a respond for FDA Architecten & Ingenieurs N.V.. FDA Architecten & Ingenieurs N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FDA Architecten & Ingenieurs N.V. op de google maps. Adres en contacten FDA Architecten & Ingenieurs N.V.
Location of FDA Architecten & Ingenieurs N.V. on the google maps. Address and contacts of FDA Architecten & Ingenieurs N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come FDA Architecten & Ingenieurs N.V. FDA Architecten & Ingenieurs N.V.: Autowas St-Amand | Cultuur Centrum Guldenberg | Assufobe BVBA | Ferdinand Pauwels | didier bureau

Other related companies as FDA Architecten & Ingenieurs N.V.: Autowas St-Amand | Cultuur Centrum Guldenberg | Assufobe BVBA | Ferdinand Pauwels | didier bureau

FDA Architecten & Ingenieurs N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is FDA Architecten & Ingenieurs N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08839843750. Het bedrijf FDA Architecten & Ingenieurs N.V. bevindt zich op het adres: Nassaustraat 37, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FDA Architecten & Ingenieurs N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FDA Architecten & Ingenieurs N.V. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FDA Architecten & Ingenieurs N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FDA Architecten & Ingenieurs N.V., openstaande posities, locatie van FDA Architecten & Ingenieurs N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FDA Architecten & Ingenieurs N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is FDA Architecten & Ingenieurs N.V., company assigned to the tax number BE08839843750. The company FDA Architecten & Ingenieurs N.V. is located at the address: Nassaustraat 37, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FDA Architecten & Ingenieurs N.V. were not found.
The main activity of FDA Architecten & Ingenieurs N.V. is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FDA Architecten & Ingenieurs N.V. is not available. You also can look at reviews of FDA Architecten & Ingenieurs N.V., open positions, location of FDA Architecten & Ingenieurs N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FDA Architecten & Ingenieurs N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FDA Architecten & Ingenieurs N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FDA Architecten & Ingenieurs N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FDA Architecten & Ingenieurs N.V., employees, financial statistics.