VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV
Private companiesCoal Mining • VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV

Contactgegevens VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Goudenregenlaan 2 Bus 10,2610, België

Telefoon (phone): 03 825 35 55 03 825 35 55

Fax (fax): 03 830 41 63 03 830 41 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV
Products information VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV

BTW identificatienummer (tax): BE05992462158
Ondernemingsnummer: 2469970703
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV
(Get full report from official database of BE for VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV
Addition kinds of activities for VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV

5251. Hardwarewinkels | Hardware stores
267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
34430000. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies
51129904. enveloppen | Envelopes
54110103. Supermarkten, onafhankelijk | Supermarkets, independent
79990803. Kaart kamers | Card rooms

Werken bij VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676517-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. Entering the Young Professional program means that you will go through a continuous on the job training program during which our experts will share their knowledge about different domains, including the newest technologies and innovations. Furthermore, you get the opportunity to work together with the best specialists. In which expertise domain could you work? The Young Professional program 2019 offers you the possibility to work in different position in our Technology division such as: Junior Project manager: As Project Manager, you will be responsible to ensure that the business or technical projects (small at a first stage) are delivered on-time, on-scope, and on-budget through the use of the methodology (Rainbow / Agile /...) while ensuring continuous alignment between the various stakeholders within the impacted teams. IT Analyst: you design solutions based on the business needs (requirements) and the technical possibilities in terms of development and impact on the existing infrastructure. Data Architects: you edit and structure large datasets to make them usable for concrete applications in terms of statistics/reporting. Security Engineer: You analyse the security and possible threats on our own network or at customers. you get to know in identity & access management, forensics (determining the cause of an incident based on the log files), defense or PEN testing. Network Engineer: you get to know in the development of our network infrastructure, with a focus on the roll-out of our fiber network in the coming years. You don't need to be an expert in these domains yet, but a basic knowledge of the domain and a strong interest in deepening your knowledge are essential. We expect you to be eager to learn and to invest in the program. With the right mindset, sufficient potential and a passion for new technologies in general and your area of expertise in particular, you can successfully complete the program and thus launch your career as an expert within Proximus.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV. Laat een reactie achter voor VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV. VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV. Leave a respond for VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV. VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV op de google maps. Adres en contacten VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV
Location of VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV on the google maps. Address and contacts of VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV: SIGN SERVICE BVBA | Angelopoulos | ICC CONGRESCENTRUM | Cargotrans B.V.B.A. | Cuisines Georges

Other related companies as VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV: SIGN SERVICE BVBA | Angelopoulos | ICC CONGRESCENTRUM | Cargotrans B.V.B.A. | Cuisines Georges

VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05992462158. Het bedrijf VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV bevindt zich op het adres: Goudenregenlaan 2 Bus 10,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, openstaande posities, locatie van VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV is a company, that was registered 2003 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, company assigned to the tax number BE05992462158. The company VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV is located at the address: Goudenregenlaan 2 Bus 10,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV were not found.
The main activity of VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV is not available. You also can look at reviews of VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, open positions, location of VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LUYTEN W NV ZAKENKANTOOR NV, employees, financial statistics.