Cargotrans B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Cargotrans B.V.B.A.
Private companiesCoal Mining • Cargotrans B.V.B.A.

Contactgegevens Cargotrans B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cargotrans B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cargotrans B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kluizeveldenstraat 222, B-2170 Merksem (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 6441100 (03) 6441100

Fax (fax): (03) 6441300 (03) 6441300

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cargotrans B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cargotrans B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cargotrans B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cargotrans B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cargotrans B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cargotrans B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cargotrans B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cargotrans B.V.B.A.
Products information Cargotrans B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04086059570
Ondernemingsnummer: 5743621826
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Cargotrans B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cargotrans B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Cargotrans B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cargotrans B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Cargotrans B.V.B.A.

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
17319902. Computer installatie | Computer installation
28360303. toxoïden | Toxoids
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery

Werken bij Cargotrans B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cargotrans B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cargotrans B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cargotrans B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Cargotrans B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cargotrans B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cargotrans B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Cargotrans B.V.B.A.. Cargotrans B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cargotrans B.V.B.A.. Leave a respond for Cargotrans B.V.B.A.. Cargotrans B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cargotrans B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Cargotrans B.V.B.A.
Location of Cargotrans B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Cargotrans B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cargotrans B.V.B.A. Cargotrans B.V.B.A.: Bauma Amel SA | Sonic Radio | Easy Computing SA | KÄRCHER CENTER WEST-MACHINES NV | Bourgeois Gérard SPRL

Other related companies as Cargotrans B.V.B.A.: Bauma Amel SA | Sonic Radio | Easy Computing SA | KÄRCHER CENTER WEST-MACHINES NV | Bourgeois Gérard SPRL

Cargotrans B.V.B.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Cargotrans B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04086059570. Het bedrijf Cargotrans B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kluizeveldenstraat 222, B-2170 Merksem (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Cargotrans B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cargotrans B.V.B.A. is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cargotrans B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cargotrans B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Cargotrans B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cargotrans B.V.B.A. is a company, that was registered 2018 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Cargotrans B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04086059570. The company Cargotrans B.V.B.A. is located at the address: Kluizeveldenstraat 222, B-2170 Merksem (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Cargotrans B.V.B.A. were not found.
The main activity of Cargotrans B.V.B.A. is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cargotrans B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Cargotrans B.V.B.A., open positions, location of Cargotrans B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cargotrans B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cargotrans B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cargotrans B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cargotrans B.V.B.A., employees, financial statistics.