ICC CONGRESCENTRUM

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ICC CONGRESCENTRUM
Private companiesCoal Mining • ICC CONGRESCENTRUM

Contactgegevens ICC CONGRESCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICC CONGRESCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICC CONGRESCENTRUM

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Citadelpark,9000, België

Telefoon (phone): 09 242 81 50 09 242 81 50

Fax (fax): +32 (71) 861-94-24 +32 (71) 861-94-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICC CONGRESCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICC CONGRESCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICC CONGRESCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICC CONGRESCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICC CONGRESCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICC CONGRESCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICC CONGRESCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICC CONGRESCENTRUM
Products information ICC CONGRESCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE06125122070
Ondernemingsnummer: 4688934326
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ICC CONGRESCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICC CONGRESCENTRUM
(Get full report from official database of BE for ICC CONGRESCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICC CONGRESCENTRUM
Addition kinds of activities for ICC CONGRESCENTRUM

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
514500. Banketbakkerij | Confectionery
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
38420402. Armbanden, elastisch | Braces, elastic
76220201. Automotive radio reparatie | Automotive radio repair
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij ICC CONGRESCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICC CONGRESCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICC CONGRESCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICC CONGRESCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van ICC CONGRESCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of ICC CONGRESCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICC CONGRESCENTRUM. Laat een reactie achter voor ICC CONGRESCENTRUM. ICC CONGRESCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICC CONGRESCENTRUM. Leave a respond for ICC CONGRESCENTRUM. ICC CONGRESCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICC CONGRESCENTRUM op de google maps. Adres en contacten ICC CONGRESCENTRUM
Location of ICC CONGRESCENTRUM on the google maps. Address and contacts of ICC CONGRESCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ICC CONGRESCENTRUM ICC CONGRESCENTRUM: Décochalet | Bocari Engineering Belgium BVBA | Karelson NV | Maes Joël Zakenkantoor | Axxes-Media

Other related companies as ICC CONGRESCENTRUM: Décochalet | Bocari Engineering Belgium BVBA | Karelson NV | Maes Joël Zakenkantoor | Axxes-Media

ICC CONGRESCENTRUM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ICC CONGRESCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06125122070. Het bedrijf ICC CONGRESCENTRUM bevindt zich op het adres: Citadelpark,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ICC CONGRESCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICC CONGRESCENTRUM is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICC CONGRESCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICC CONGRESCENTRUM, openstaande posities, locatie van ICC CONGRESCENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ICC CONGRESCENTRUM is a company, that was registered 1993 in Gent region, Belgium. Full name of company is ICC CONGRESCENTRUM, company assigned to the tax number BE06125122070. The company ICC CONGRESCENTRUM is located at the address: Citadelpark,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ICC CONGRESCENTRUM were not found.
The main activity of ICC CONGRESCENTRUM is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ICC CONGRESCENTRUM is not available. You also can look at reviews of ICC CONGRESCENTRUM, open positions, location of ICC CONGRESCENTRUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICC CONGRESCENTRUM, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICC CONGRESCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICC CONGRESCENTRUM, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICC CONGRESCENTRUM, employees, financial statistics.