BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN

Contactgegevens BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Eduard De Cuyperstraat 15,8400, België

Telefoon (phone): +32 (69) 198-51-13 +32 (69) 198-51-13

Fax (fax): +32 (55) 336-67-38 +32 (55) 336-67-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN
Products information BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN

BTW identificatienummer (tax): BE05076751708
Ondernemingsnummer: 8842590332
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN
(Get full report from official database of BE for BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN
Addition kinds of activities for BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN

01759901. appelboomgaard | Apple orchard
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
25420103. Kluisjes (niet gekoeld): behalve hout | Lockers (not refrigerated): except wood
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
33310101. Blister koper | Blister copper
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
50820307. Stellingen | Scaffolding
73710101. Computer software systemen analyse en ontwerp, aangepaste | Computer software systems analysis and design, custom

Werken bij BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Hulpkok jobstudent (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Studentenjob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN. Laat een reactie achter voor BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN. BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN. Leave a respond for BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN. BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN op de google maps. Adres en contacten BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN
Location of BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN on the google maps. Address and contacts of BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN: JPC-Jeep-City NV | Flanders Cleaning | Business People Services SPRL | Holtzeimer & Fils | Algemene Ondernemingen Himpe N.V.

Other related companies as BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN: JPC-Jeep-City NV | Flanders Cleaning | Business People Services SPRL | Holtzeimer & Fils | Algemene Ondernemingen Himpe N.V.

BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05076751708. Het bedrijf BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN bevindt zich op het adres: Eduard De Cuyperstraat 15,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, openstaande posities, locatie van BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN is a company, that was registered 2018 in Oostende region, Belgium. Full name of company is BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, company assigned to the tax number BE05076751708. The company BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN is located at the address: Eduard De Cuyperstraat 15,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN were not found.
The main activity of BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN is not available. You also can look at reviews of BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, open positions, location of BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHOUDINGS- EN VERZEKERINGKANT.HOSTEN, employees, financial statistics.