JPC-Jeep-City NV

Contactgegevens JPC-Jeep-City NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JPC-Jeep-City NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

JPC-Jeep-City NV

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Jaagpad 5,8900, België

Telefoon (phone): 057 20 89 42; 057 21 74 01; 057 20 45 33 057 20 89 42; 057 21 74 01; 057 20 45 33

Fax (fax): 057 20 89 42 057 20 89 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JPC-Jeep-City NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JPC-Jeep-City NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JPC-Jeep-City NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JPC-Jeep-City NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JPC-Jeep-City NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JPC-Jeep-City NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JPC-Jeep-City NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JPC-Jeep-City NV
Products information JPC-Jeep-City NV

BTW identificatienummer (tax): BE06933715820
Ondernemingsnummer: 5356903076
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JPC-Jeep-City NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JPC-Jeep-City NV
(Get full report from official database of BE for JPC-Jeep-City NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor JPC-Jeep-City NV
Addition kinds of activities for JPC-Jeep-City NV

138900. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
207499. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
22980304. Isolatiepads, koord | Insulator pads, cordage
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
31449901. Laarzen, doek of leer: vrouwen | Boots, canvas or leather: women's
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij JPC-Jeep-City NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JPC-Jeep-City NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JPC-Jeep-City NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JPC-Jeep-City NV. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

 • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

 • Verkoper (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

 • Operator 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

 • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

 • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van JPC-Jeep-City NV in sociale netwerken
Look for responds of JPC-Jeep-City NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor JPC-Jeep-City NV. Laat een reactie achter voor JPC-Jeep-City NV. JPC-Jeep-City NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JPC-Jeep-City NV. Leave a respond for JPC-Jeep-City NV. JPC-Jeep-City NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JPC-Jeep-City NV op de google maps. Adres en contacten JPC-Jeep-City NV
Location of JPC-Jeep-City NV on the google maps. Address and contacts of JPC-Jeep-City NV

Andere gerelateerde bedrijven als come JPC-Jeep-City NV JPC-Jeep-City NV: TRAC NV | Dumay Mior SA | Didden Eclairage SPRL | Ateliers Delmotte S.P.R.L. | Wietse Fossey

Other related companies as JPC-Jeep-City NV: TRAC NV | Dumay Mior SA | Didden Eclairage SPRL | Ateliers Delmotte S.P.R.L. | Wietse Fossey

JPC-Jeep-City NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is JPC-Jeep-City NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06933715820. Het bedrijf JPC-Jeep-City NV bevindt zich op het adres: Jaagpad 5,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JPC-Jeep-City NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JPC-Jeep-City NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JPC-Jeep-City NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JPC-Jeep-City NV, openstaande posities, locatie van JPC-Jeep-City NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JPC-Jeep-City NV is a company, that was registered 2015 in Ieper region, Belgium. Full name of company is JPC-Jeep-City NV, company assigned to the tax number BE06933715820. The company JPC-Jeep-City NV is located at the address: Jaagpad 5,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JPC-Jeep-City NV were not found.
The main activity of JPC-Jeep-City NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JPC-Jeep-City NV is not available. You also can look at reviews of JPC-Jeep-City NV, open positions, location of JPC-Jeep-City NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JPC-Jeep-City NV, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JPC-Jeep-City NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JPC-Jeep-City NV, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JPC-Jeep-City NV, employees, financial statistics.