Algemene Ondernemingen Himpe N.V.

Contactgegevens Algemene Ondernemingen Himpe N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Ondernemingen Himpe N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Ondernemingen Himpe N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Autobaan 16, B-8210 Loppem, België

Telefoon (phone): (050) 826222 (050) 826222

Fax (fax): (050) 827002 (050) 827002

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Ondernemingen Himpe N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Ondernemingen Himpe N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Ondernemingen Himpe N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Ondernemingen Himpe N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Ondernemingen Himpe N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Ondernemingen Himpe N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Ondernemingen Himpe N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Ondernemingen Himpe N.V.
Products information Algemene Ondernemingen Himpe N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02138732910
Ondernemingsnummer: 8891754150
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Algemene Ondernemingen Himpe N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Ondernemingen Himpe N.V.
(Get full report from official database of BE for Algemene Ondernemingen Himpe N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Ondernemingen Himpe N.V.
Addition kinds of activities for Algemene Ondernemingen Himpe N.V.

206200. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
306907. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
26780300. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
30210205. Schoenen, rubberen of rubberen zoolstof bovenkanten | Shoes, rubber or rubber soled fabric uppers
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
38449911. Röntgengeneratoren | X-ray generators
51310214. Draad | Thread
79910101. Atletische club en gymnasiums, lidmaatschap | Athletic club and gymnasiums, membership
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij Algemene Ondernemingen Himpe N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Ondernemingen Himpe N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Ondernemingen Himpe N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Ondernemingen Himpe N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van Algemene Ondernemingen Himpe N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Ondernemingen Himpe N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Ondernemingen Himpe N.V.. Laat een reactie achter voor Algemene Ondernemingen Himpe N.V.. Algemene Ondernemingen Himpe N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Ondernemingen Himpe N.V.. Leave a respond for Algemene Ondernemingen Himpe N.V.. Algemene Ondernemingen Himpe N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Ondernemingen Himpe N.V. op de google maps. Adres en contacten Algemene Ondernemingen Himpe N.V.
Location of Algemene Ondernemingen Himpe N.V. on the google maps. Address and contacts of Algemene Ondernemingen Himpe N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Ondernemingen Himpe N.V. Algemene Ondernemingen Himpe N.V.: Filiaert Veiligheid NV | Chouchou | Van Acoleyen Rudy | AZIMUTH NETworking Sales, sprl | Les Amis de Lorette

Other related companies as Algemene Ondernemingen Himpe N.V.: Filiaert Veiligheid NV | Chouchou | Van Acoleyen Rudy | AZIMUTH NETworking Sales, sprl | Les Amis de Lorette

Algemene Ondernemingen Himpe N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Ondernemingen Himpe N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02138732910. Het bedrijf Algemene Ondernemingen Himpe N.V. bevindt zich op het adres: Autobaan 16, B-8210 Loppem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Algemene Ondernemingen Himpe N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Ondernemingen Himpe N.V. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Ondernemingen Himpe N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Ondernemingen Himpe N.V., openstaande posities, locatie van Algemene Ondernemingen Himpe N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Ondernemingen Himpe N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Algemene Ondernemingen Himpe N.V., company assigned to the tax number BE02138732910. The company Algemene Ondernemingen Himpe N.V. is located at the address: Autobaan 16, B-8210 Loppem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Algemene Ondernemingen Himpe N.V. were not found.
The main activity of Algemene Ondernemingen Himpe N.V. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Ondernemingen Himpe N.V. is not available. You also can look at reviews of Algemene Ondernemingen Himpe N.V., open positions, location of Algemene Ondernemingen Himpe N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Ondernemingen Himpe N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Ondernemingen Himpe N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Ondernemingen Himpe N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Ondernemingen Himpe N.V., employees, financial statistics.