AZIMUTH NETworking Sales, sprl

Contactgegevens AZIMUTH NETworking Sales, sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AZIMUTH NETworking Sales, sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

AZIMUTH NETworking Sales, sprl

Regio (region): Brussels, Brussels 1030 - BELGIUM, België

Adres (address): Avenue de Mars, 67/2, België

Telefoon (phone): 3227329079 3227329079

Fax (fax): 3227329079 3227329079

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AZIMUTH NETworking Sales, sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AZIMUTH NETworking Sales, sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AZIMUTH NETworking Sales, sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AZIMUTH NETworking Sales, sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AZIMUTH NETworking Sales, sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AZIMUTH NETworking Sales, sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AZIMUTH NETworking Sales, sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AZIMUTH NETworking Sales, sprl
Products information AZIMUTH NETworking Sales, sprl

BTW identificatienummer (tax): BE09506988525
Ondernemingsnummer: 3343383789
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AZIMUTH NETworking Sales, sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AZIMUTH NETworking Sales, sprl
(Get full report from official database of BE for AZIMUTH NETworking Sales, sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor AZIMUTH NETworking Sales, sprl
Addition kinds of activities for AZIMUTH NETworking Sales, sprl

2448. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
874801. Testdiensten | Testing services
26790700. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
33550400. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
37140205. Lagers, motorvoertuig | Bearings, motor vehicle
39910304. Scheerborstels | Shaving brushes
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij AZIMUTH NETworking Sales, sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AZIMUTH NETworking Sales, sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AZIMUTH NETworking Sales, sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AZIMUTH NETworking Sales, sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van AZIMUTH NETworking Sales, sprl in sociale netwerken
Look for responds of AZIMUTH NETworking Sales, sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor AZIMUTH NETworking Sales, sprl. Laat een reactie achter voor AZIMUTH NETworking Sales, sprl. AZIMUTH NETworking Sales, sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AZIMUTH NETworking Sales, sprl. Leave a respond for AZIMUTH NETworking Sales, sprl. AZIMUTH NETworking Sales, sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AZIMUTH NETworking Sales, sprl op de google maps. Adres en contacten AZIMUTH NETworking Sales, sprl
Location of AZIMUTH NETworking Sales, sprl on the google maps. Address and contacts of AZIMUTH NETworking Sales, sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come AZIMUTH NETworking Sales, sprl AZIMUTH NETworking Sales, sprl: Rive Bleue | Jossa SA | Neon Royal BVBA | Erik L.F. Verdeyen | Philippe Clara

Other related companies as AZIMUTH NETworking Sales, sprl: Rive Bleue | Jossa SA | Neon Royal BVBA | Erik L.F. Verdeyen | Philippe Clara

AZIMUTH NETworking Sales, sprl is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussels, Brussels 1030 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is AZIMUTH NETworking Sales, sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09506988525. Het bedrijf AZIMUTH NETworking Sales, sprl bevindt zich op het adres: Avenue de Mars, 67/2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AZIMUTH NETworking Sales, sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AZIMUTH NETworking Sales, sprl is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AZIMUTH NETworking Sales, sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AZIMUTH NETworking Sales, sprl, openstaande posities, locatie van AZIMUTH NETworking Sales, sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AZIMUTH NETworking Sales, sprl is a company, that was registered 2012 in Brussels, Brussels 1030 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is AZIMUTH NETworking Sales, sprl, company assigned to the tax number BE09506988525. The company AZIMUTH NETworking Sales, sprl is located at the address: Avenue de Mars, 67/2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AZIMUTH NETworking Sales, sprl were not found.
The main activity of AZIMUTH NETworking Sales, sprl is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AZIMUTH NETworking Sales, sprl is not available. You also can look at reviews of AZIMUTH NETworking Sales, sprl, open positions, location of AZIMUTH NETworking Sales, sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AZIMUTH NETworking Sales, sprl, Brussels, Brussels 1030 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AZIMUTH NETworking Sales, sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AZIMUTH NETworking Sales, sprl, Brussels, Brussels 1030 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AZIMUTH NETworking Sales, sprl, employees, financial statistics.