BERTIN CLAUDE SLS SCRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BERTIN CLAUDE SLS SCRL
Private companiesBusiness Services • BERTIN CLAUDE SLS SCRL

Contactgegevens BERTIN CLAUDE SLS SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERTIN CLAUDE SLS SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERTIN CLAUDE SLS SCRL

Regio (region): Nivelles, België

Adres (address): Rue de Mons 1-3,1400, België

Telefoon (phone): 067 21 23 48 067 21 23 48

Fax (fax): 067 84 36 41 067 84 36 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERTIN CLAUDE SLS SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERTIN CLAUDE SLS SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERTIN CLAUDE SLS SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERTIN CLAUDE SLS SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERTIN CLAUDE SLS SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERTIN CLAUDE SLS SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERTIN CLAUDE SLS SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERTIN CLAUDE SLS SCRL
Products information BERTIN CLAUDE SLS SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE07200134277
Ondernemingsnummer: 3999542236
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BERTIN CLAUDE SLS SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERTIN CLAUDE SLS SCRL
(Get full report from official database of BE for BERTIN CLAUDE SLS SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERTIN CLAUDE SLS SCRL
Addition kinds of activities for BERTIN CLAUDE SLS SCRL

281600. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
36479900. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
47250000. Touroperators | Tour operators
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment
51810000. Bier en aal | Beer and ale

Werken bij BERTIN CLAUDE SLS SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERTIN CLAUDE SLS SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERTIN CLAUDE SLS SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERTIN CLAUDE SLS SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van BERTIN CLAUDE SLS SCRL in sociale netwerken
Look for responds of BERTIN CLAUDE SLS SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERTIN CLAUDE SLS SCRL. Laat een reactie achter voor BERTIN CLAUDE SLS SCRL. BERTIN CLAUDE SLS SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERTIN CLAUDE SLS SCRL. Leave a respond for BERTIN CLAUDE SLS SCRL. BERTIN CLAUDE SLS SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERTIN CLAUDE SLS SCRL op de google maps. Adres en contacten BERTIN CLAUDE SLS SCRL
Location of BERTIN CLAUDE SLS SCRL on the google maps. Address and contacts of BERTIN CLAUDE SLS SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BERTIN CLAUDE SLS SCRL BERTIN CLAUDE SLS SCRL: Declerc SA | IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA | Pegri GmbH SPRL | Mustad S.A. | Polska Misja Katolicka w Brukseli

Other related companies as BERTIN CLAUDE SLS SCRL: Declerc SA | IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA | Pegri GmbH SPRL | Mustad S.A. | Polska Misja Katolicka w Brukseli

BERTIN CLAUDE SLS SCRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Nivelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BERTIN CLAUDE SLS SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07200134277. Het bedrijf BERTIN CLAUDE SLS SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Mons 1-3,1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 558,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BERTIN CLAUDE SLS SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERTIN CLAUDE SLS SCRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERTIN CLAUDE SLS SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERTIN CLAUDE SLS SCRL, openstaande posities, locatie van BERTIN CLAUDE SLS SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERTIN CLAUDE SLS SCRL is a company, that was registered 1993 in Nivelles region, Belgium. Full name of company is BERTIN CLAUDE SLS SCRL, company assigned to the tax number BE07200134277. The company BERTIN CLAUDE SLS SCRL is located at the address: Rue de Mons 1-3,1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 558,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BERTIN CLAUDE SLS SCRL were not found.
The main activity of BERTIN CLAUDE SLS SCRL is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERTIN CLAUDE SLS SCRL is not available. You also can look at reviews of BERTIN CLAUDE SLS SCRL, open positions, location of BERTIN CLAUDE SLS SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERTIN CLAUDE SLS SCRL, Nivelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERTIN CLAUDE SLS SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERTIN CLAUDE SLS SCRL, Nivelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERTIN CLAUDE SLS SCRL, employees, financial statistics.