IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA
Private companiesBusiness Services • IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA

Contactgegevens IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Sas 12-6,3190, België

Telefoon (phone): 015 52 72 29; 0475 80 80 88; 0476 32 83 29 015 52 72 29; 0475 80 80 88; 0476 32 83 29

Fax (fax): 015 52 72 33; 0475 80 80 88 015 52 72 33; 0475 80 80 88

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA
Products information IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01876708984
Ondernemingsnummer: 5067962646
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA
(Get full report from official database of BE for IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA
Addition kinds of activities for IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA

358901. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
399908. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
50870602. Cemetary leveringen en uitrusting | Cemetary supplies and equipment
54619901. bagels | Bagels

Werken bij IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Poetshulp Affligem (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

Zoek naar antwoorden van IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA in sociale netwerken
Look for responds of IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA. Laat een reactie achter voor IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA. IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA. Leave a respond for IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA. IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA op de google maps. Adres en contacten IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA
Location of IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA on the google maps. Address and contacts of IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA: FALCO-KOPPEN | Black & Round | BTS Consult | Ateliers Falise S.P.R.L. | Miema

Other related companies as IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA: FALCO-KOPPEN | Black & Round | BTS Consult | Ateliers Falise S.P.R.L. | Miema

IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01876708984. Het bedrijf IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA bevindt zich op het adres: Sas 12-6,3190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, openstaande posities, locatie van IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA is a company, that was registered 2012 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, company assigned to the tax number BE01876708984. The company IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA is located at the address: Sas 12-6,3190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA were not found.
The main activity of IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA is not available. You also can look at reviews of IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, open positions, location of IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA, employees, financial statistics.