FALCO-KOPPEN

Contactgegevens FALCO-KOPPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FALCO-KOPPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FALCO-KOPPEN

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Brechtsebaan 22,2900, België

Telefoon (phone): 03 680 12 24; 03 680 12 28; 03 680 12 30 03 680 12 24; 03 680 12 28; 03 680 12 30

Fax (fax): 03 680 12 30 03 680 12 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FALCO-KOPPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FALCO-KOPPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FALCO-KOPPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FALCO-KOPPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FALCO-KOPPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FALCO-KOPPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FALCO-KOPPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FALCO-KOPPEN
Products information FALCO-KOPPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04450805664
Ondernemingsnummer: 7707977294
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FALCO-KOPPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FALCO-KOPPEN
(Get full report from official database of BE for FALCO-KOPPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FALCO-KOPPEN
Addition kinds of activities for FALCO-KOPPEN

2899. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
518299. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
581302. Nachtclubs | Night clubs
20660202. Directe cacao | Instant cocoa
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges
75390301. Automotive geluidsinstallatie service en installatie | Automotive sound system service and installation
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij FALCO-KOPPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FALCO-KOPPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FALCO-KOPPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FALCO-KOPPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van FALCO-KOPPEN in sociale netwerken
Look for responds of FALCO-KOPPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FALCO-KOPPEN. Laat een reactie achter voor FALCO-KOPPEN. FALCO-KOPPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FALCO-KOPPEN. Leave a respond for FALCO-KOPPEN. FALCO-KOPPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FALCO-KOPPEN op de google maps. Adres en contacten FALCO-KOPPEN
Location of FALCO-KOPPEN on the google maps. Address and contacts of FALCO-KOPPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FALCO-KOPPEN FALCO-KOPPEN: Antiek Didden | Bodima NV | DIF & RENCE SC | Loric & Co SPRL | Side by Side

Other related companies as FALCO-KOPPEN: Antiek Didden | Bodima NV | DIF & RENCE SC | Loric & Co SPRL | Side by Side

FALCO-KOPPEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is FALCO-KOPPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04450805664. Het bedrijf FALCO-KOPPEN bevindt zich op het adres: Brechtsebaan 22,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FALCO-KOPPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FALCO-KOPPEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FALCO-KOPPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FALCO-KOPPEN, openstaande posities, locatie van FALCO-KOPPEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FALCO-KOPPEN is a company, that was registered 2008 in Schoten region, Belgium. Full name of company is FALCO-KOPPEN, company assigned to the tax number BE04450805664. The company FALCO-KOPPEN is located at the address: Brechtsebaan 22,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FALCO-KOPPEN were not found.
The main activity of FALCO-KOPPEN is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FALCO-KOPPEN is not available. You also can look at reviews of FALCO-KOPPEN, open positions, location of FALCO-KOPPEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FALCO-KOPPEN, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FALCO-KOPPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FALCO-KOPPEN, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FALCO-KOPPEN, employees, financial statistics.