V V S INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • V V S INTERNATIONAL NV
Private companiesBusiness Services • V V S INTERNATIONAL NV

Contactgegevens V V S INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V V S INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

V V S INTERNATIONAL NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): De Pretstraat 1,2060, België

Telefoon (phone): 03 233 55 08 03 233 55 08

Fax (fax): 03 233 94 07 03 233 94 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V V S INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V V S INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V V S INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V V S INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V V S INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V V S INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V V S INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V V S INTERNATIONAL NV
Products information V V S INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07642608642
Ondernemingsnummer: 9947265625
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in V V S INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V V S INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for V V S INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor V V S INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for V V S INTERNATIONAL NV

326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
512200. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
36340511. Schoenpoetsers, elektrisch | Shoe polishers, electric
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine
80999903. Medische fotografie en kunst | Medical photography and art

Werken bij V V S INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V V S INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V V S INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V V S INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van V V S INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of V V S INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor V V S INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor V V S INTERNATIONAL NV. V V S INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V V S INTERNATIONAL NV. Leave a respond for V V S INTERNATIONAL NV. V V S INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V V S INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten V V S INTERNATIONAL NV
Location of V V S INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of V V S INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come V V S INTERNATIONAL NV V V S INTERNATIONAL NV: Blommaert BVBA | POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE | Pattyn Packing Lines | Tigenix | Yezzz NV

Other related companies as V V S INTERNATIONAL NV: Blommaert BVBA | POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE | Pattyn Packing Lines | Tigenix | Yezzz NV

V V S INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is V V S INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07642608642. Het bedrijf V V S INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: De Pretstraat 1,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 758,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in V V S INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V V S INTERNATIONAL NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V V S INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V V S INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van V V S INTERNATIONAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V V S INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 1993 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is V V S INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE07642608642. The company V V S INTERNATIONAL NV is located at the address: De Pretstraat 1,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 758,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in V V S INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of V V S INTERNATIONAL NV is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V V S INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of V V S INTERNATIONAL NV, open positions, location of V V S INTERNATIONAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V V S INTERNATIONAL NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V V S INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V V S INTERNATIONAL NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V V S INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.