Yezzz NV

Contactgegevens Yezzz NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yezzz NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yezzz NV

Regio (region): Antwerpen, 2000 - BE, België

Adres (address): Leopold de Waelplaats 28, België

Telefoon (phone): 32.3.2375226 32.3.2375226

Fax (fax): 32.3.2374552 32.3.2374552

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yezzz NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yezzz NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yezzz NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yezzz NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yezzz NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yezzz NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yezzz NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yezzz NV
Products information Yezzz NV

BTW identificatienummer (tax): BE03892150878
Ondernemingsnummer: 2611968994
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Yezzz NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yezzz NV
(Get full report from official database of BE for Yezzz NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yezzz NV
Addition kinds of activities for Yezzz NV

20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
22119910. Cottonades | Cottonades
22820000. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
37249912. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigmotoren en onderdelen | Research and development on aircraft engines and parts
80210100. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners
82310102. Medische bibliotheek | Medical library
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij Yezzz NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yezzz NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yezzz NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yezzz NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

Zoek naar antwoorden van Yezzz NV in sociale netwerken
Look for responds of Yezzz NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yezzz NV. Laat een reactie achter voor Yezzz NV. Yezzz NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yezzz NV. Leave a respond for Yezzz NV. Yezzz NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yezzz NV op de google maps. Adres en contacten Yezzz NV
Location of Yezzz NV on the google maps. Address and contacts of Yezzz NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Yezzz NV Yezzz NV: Foubert Raoul | Olsen Engineering | Aeris Consulting Group | worldhistory-poster | Galerie André Fils

Other related companies as Yezzz NV: Foubert Raoul | Olsen Engineering | Aeris Consulting Group | worldhistory-poster | Galerie André Fils

Yezzz NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Yezzz NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03892150878. Het bedrijf Yezzz NV bevindt zich op het adres: Leopold de Waelplaats 28. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Yezzz NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yezzz NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yezzz NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yezzz NV, openstaande posities, locatie van Yezzz NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yezzz NV is a company, that was registered 1991 in Antwerpen, 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is Yezzz NV, company assigned to the tax number BE03892150878. The company Yezzz NV is located at the address: Leopold de Waelplaats 28. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Yezzz NV were not found.
The main activity of Yezzz NV is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Yezzz NV is not available. You also can look at reviews of Yezzz NV, open positions, location of Yezzz NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yezzz NV, Antwerpen, 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yezzz NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yezzz NV, Antwerpen, 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yezzz NV, employees, financial statistics.