TRANSPORTS F MICHEL SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • TRANSPORTS F MICHEL SA
Private companiesMiscellaneous Retail • TRANSPORTS F MICHEL SA

Contactgegevens TRANSPORTS F MICHEL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS F MICHEL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS F MICHEL SA

Regio (region): Le Roeulx (Mignault), België

Adres (address): Rue des Déportés 19,7070, België

Telefoon (phone): 064 27 88 88 064 27 88 88

Fax (fax): 067 44 31 10; 064 27 88 94 067 44 31 10; 064 27 88 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS F MICHEL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS F MICHEL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS F MICHEL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS F MICHEL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS F MICHEL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS F MICHEL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS F MICHEL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS F MICHEL SA
Products information TRANSPORTS F MICHEL SA

BTW identificatienummer (tax): BE07745330810
Ondernemingsnummer: 8087829589
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TRANSPORTS F MICHEL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS F MICHEL SA
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS F MICHEL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS F MICHEL SA
Addition kinds of activities for TRANSPORTS F MICHEL SA

809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
38299906. Gasdetectoren | Gas detectors
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment
70110300. hotels | Hotels
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij TRANSPORTS F MICHEL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS F MICHEL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS F MICHEL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS F MICHEL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS F MICHEL SA in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS F MICHEL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS F MICHEL SA. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS F MICHEL SA. TRANSPORTS F MICHEL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS F MICHEL SA. Leave a respond for TRANSPORTS F MICHEL SA. TRANSPORTS F MICHEL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS F MICHEL SA op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS F MICHEL SA
Location of TRANSPORTS F MICHEL SA on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS F MICHEL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS F MICHEL SA TRANSPORTS F MICHEL SA: GARAGE CANADA NV | Mestdag BVBA | Akkerwinde-De Kollebloem | AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA | GETRACOM BVBA

Other related companies as TRANSPORTS F MICHEL SA: GARAGE CANADA NV | Mestdag BVBA | Akkerwinde-De Kollebloem | AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA | GETRACOM BVBA

TRANSPORTS F MICHEL SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Le Roeulx (Mignault), België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS F MICHEL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07745330810. Het bedrijf TRANSPORTS F MICHEL SA bevindt zich op het adres: Rue des Déportés 19,7070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 175,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TRANSPORTS F MICHEL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS F MICHEL SA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS F MICHEL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS F MICHEL SA, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS F MICHEL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRANSPORTS F MICHEL SA is a company, that was registered 1997 in Le Roeulx (Mignault) region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS F MICHEL SA, company assigned to the tax number BE07745330810. The company TRANSPORTS F MICHEL SA is located at the address: Rue des Déportés 19,7070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 175,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TRANSPORTS F MICHEL SA were not found.
The main activity of TRANSPORTS F MICHEL SA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS F MICHEL SA is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS F MICHEL SA, open positions, location of TRANSPORTS F MICHEL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS F MICHEL SA, Le Roeulx (Mignault): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS F MICHEL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS F MICHEL SA, Le Roeulx (Mignault): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS F MICHEL SA, employees, financial statistics.