GETRACOM BVBA

Contactgegevens GETRACOM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GETRACOM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GETRACOM BVBA

Regio (region): Bornem 2880 - BE, België

Adres (address): Collegelaan 2, België

Telefoon (phone): +32 3 899 25 50 +32 3 899 25 50

Fax (fax): +32 2 899 25 50 +32 2 899 25 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GETRACOM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GETRACOM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GETRACOM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GETRACOM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GETRACOM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GETRACOM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GETRACOM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GETRACOM BVBA
Products information GETRACOM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09044464111
Ondernemingsnummer: 4159667968
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GETRACOM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GETRACOM BVBA
(Get full report from official database of BE for GETRACOM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GETRACOM BVBA
Addition kinds of activities for GETRACOM BVBA

17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
38210123. Shakers en roerders | Shakers and stirrers
38420420. rolstoelen | Wheelchairs
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts
79999901. Kunstgalerij, commercieel | Art gallery, commercial
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec

Werken bij GETRACOM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GETRACOM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GETRACOM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GETRACOM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

Zoek naar antwoorden van GETRACOM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GETRACOM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GETRACOM BVBA. Laat een reactie achter voor GETRACOM BVBA. GETRACOM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GETRACOM BVBA. Leave a respond for GETRACOM BVBA. GETRACOM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GETRACOM BVBA op de google maps. Adres en contacten GETRACOM BVBA
Location of GETRACOM BVBA on the google maps. Address and contacts of GETRACOM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GETRACOM BVBA GETRACOM BVBA: De Cock Firma | VANICO NV | LUC D'HULST | Delforge | Bouwmaterialen Verhelst N.V.

Other related companies as GETRACOM BVBA: De Cock Firma | VANICO NV | LUC D'HULST | Delforge | Bouwmaterialen Verhelst N.V.

GETRACOM BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bornem 2880 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GETRACOM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09044464111. Het bedrijf GETRACOM BVBA bevindt zich op het adres: Collegelaan 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GETRACOM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GETRACOM BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GETRACOM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GETRACOM BVBA, openstaande posities, locatie van GETRACOM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GETRACOM BVBA is a company, that was registered 2010 in Bornem 2880 - BE region, Belgium. Full name of company is GETRACOM BVBA, company assigned to the tax number BE09044464111. The company GETRACOM BVBA is located at the address: Collegelaan 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GETRACOM BVBA were not found.
The main activity of GETRACOM BVBA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GETRACOM BVBA is not available. You also can look at reviews of GETRACOM BVBA, open positions, location of GETRACOM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GETRACOM BVBA, Bornem 2880 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GETRACOM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GETRACOM BVBA, Bornem 2880 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GETRACOM BVBA, employees, financial statistics.