AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA

Contactgegevens AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA

Regio (region): Bertem (Leefdaal), België

Adres (address): Tervuursesteenweg 545,3061, België

Telefoon (phone): 02 767 33 56 02 767 33 56

Fax (fax): 02 767 33 80 02 767 33 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA
Products information AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04843566894
Ondernemingsnummer: 5892486572
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA
Addition kinds of activities for AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA

503999. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
919901. Overheidsadministratie | General government administration
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
34431100. Chambers en caissons | Chambers and caissons
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
36610108. Telefoon centrale kantoorapparatuur, draaiknop of handleiding | Telephone central office equipment, dial or manual
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing

Werken bij AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA. AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA. Leave a respond for AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA. AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA
Location of AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA: T.L.J. | Petrus Neon | Hubert Vitteux SPRL | Special Things BVBA | Amis du Marais dHarchies

Other related companies as AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA: T.L.J. | Petrus Neon | Hubert Vitteux SPRL | Special Things BVBA | Amis du Marais dHarchies

AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bertem (Leefdaal), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04843566894. Het bedrijf AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 545,3061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA is a company, that was registered 1986 in Bertem (Leefdaal) region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, company assigned to the tax number BE04843566894. The company AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA is located at the address: Tervuursesteenweg 545,3061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA were not found.
The main activity of AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, open positions, location of AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, Bertem (Leefdaal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, Bertem (Leefdaal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS BERGKONING BVBA BVBA, employees, financial statistics.