FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK
Private companiesMembership Organizations • FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK

Contactgegevens FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Monnikenwerve 45,8000, België

Telefoon (phone): 050 45 01 70 050 45 01 70

Fax (fax): 050 31 81 20 050 31 81 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK
Products information FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK

BTW identificatienummer (tax): BE06611816406
Ondernemingsnummer: 2376312255
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK
(Get full report from official database of BE for FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK
Addition kinds of activities for FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK

1321. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
01719904. Krantenboerderij | Currant farm
20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
35230202. Ploegen, landbouw: schijf, schimmel, beitel, listers, enz. | Plows, agricultural: disc, moldboard, chisel, listers, etc.
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order

Werken bij FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK in sociale netwerken
Look for responds of FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK. Laat een reactie achter voor FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK. FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK. Leave a respond for FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK. FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK op de google maps. Adres en contacten FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK
Location of FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK on the google maps. Address and contacts of FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK: Renold Continental Limited | Olympia NV | Deco Duikwerken NV | De Coninck-Hesters B.V.B.A. | VAN GIJZEGHEM, LEA

Other related companies as FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK: Renold Continental Limited | Olympia NV | Deco Duikwerken NV | De Coninck-Hesters B.V.B.A. | VAN GIJZEGHEM, LEA

FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06611816406. Het bedrijf FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 45,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, openstaande posities, locatie van FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK is a company, that was registered 1990 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, company assigned to the tax number BE06611816406. The company FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK is located at the address: Monnikenwerve 45,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK were not found.
The main activity of FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK is not available. You also can look at reviews of FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, open positions, location of FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK, employees, financial statistics.