Renold Continental Limited

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Renold Continental Limited
Private companiesMembership Organizations • Renold Continental Limited

Contactgegevens Renold Continental Limited: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Renold Continental Limited: address, phone, fax, email, website, opening hours

Renold Continental Limited

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Groendreef 1,1000, België

Telefoon (phone): 02 201 12 62 02 201 12 62

Fax (fax): 02 203 22 10 02 203 22 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Renold Continental Limited: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Renold Continental Limited"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Renold Continental Limited"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Renold Continental Limited, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Renold Continental Limited. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Renold Continental Limited, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Renold Continental Limited. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Renold Continental Limited
Products information Renold Continental Limited

BTW identificatienummer (tax): BE08165832519
Ondernemingsnummer: 3941314697
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Renold Continental Limited zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Renold Continental Limited
(Get full report from official database of BE for Renold Continental Limited)

Aanvulling soorten activiteiten voor Renold Continental Limited
Addition kinds of activities for Renold Continental Limited

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
20130202. Ham, gekookt: uit gekocht vlees | Ham, boiled: from purchased meat
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
75399906. Aanhangwagen reparatie | Trailer repair
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij Renold Continental Limited: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Renold Continental Limited: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Renold Continental Limited. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Renold Continental Limited. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

 • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

 • Automechanieker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

 • Product Assistent (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Itzu jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

 • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

 • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

 • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

 • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van Renold Continental Limited in sociale netwerken
Look for responds of Renold Continental Limited in social networks

Lees alle opmerkingen voor Renold Continental Limited. Laat een reactie achter voor Renold Continental Limited. Renold Continental Limited bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Renold Continental Limited. Leave a respond for Renold Continental Limited. Renold Continental Limited on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Renold Continental Limited op de google maps. Adres en contacten Renold Continental Limited
Location of Renold Continental Limited on the google maps. Address and contacts of Renold Continental Limited

Andere gerelateerde bedrijven als come Renold Continental Limited Renold Continental Limited: Moermans M | Deco Duikwerken NV | Van Dijck | Pluimveeslachterij Cornelis-Caerts N.V. | BAROKAS, MOSHE

Other related companies as Renold Continental Limited: Moermans M | Deco Duikwerken NV | Van Dijck | Pluimveeslachterij Cornelis-Caerts N.V. | BAROKAS, MOSHE

Renold Continental Limited is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Renold Continental Limited, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08165832519. Het bedrijf Renold Continental Limited bevindt zich op het adres: Groendreef 1,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Renold Continental Limited zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Renold Continental Limited is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Renold Continental Limited is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Renold Continental Limited, openstaande posities, locatie van Renold Continental Limited op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Renold Continental Limited is a company, that was registered 1999 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Renold Continental Limited, company assigned to the tax number BE08165832519. The company Renold Continental Limited is located at the address: Groendreef 1,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Renold Continental Limited were not found.
The main activity of Renold Continental Limited is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Renold Continental Limited is not available. You also can look at reviews of Renold Continental Limited, open positions, location of Renold Continental Limited on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Renold Continental Limited, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Renold Continental Limited, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Renold Continental Limited, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Renold Continental Limited, employees, financial statistics.