Facer-ramen BVBA

Contactgegevens Facer-ramen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Facer-ramen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Facer-ramen BVBA

Regio (region): Dilsen-Stokkem (Dilsen), België

Adres (address): Boslaan 57,3650, België

Telefoon (phone): 089 75 77 14 089 75 77 14

Fax (fax): 089 75 45 46 089 75 45 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Facer-ramen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Facer-ramen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Facer-ramen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Facer-ramen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Facer-ramen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Facer-ramen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Facer-ramen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Facer-ramen BVBA
Products information Facer-ramen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04602691650
Ondernemingsnummer: 7509399414
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Facer-ramen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Facer-ramen BVBA
(Get full report from official database of BE for Facer-ramen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Facer-ramen BVBA
Addition kinds of activities for Facer-ramen BVBA

35230414. Melkmachines | Milking machines
50820101. straatstenen | Pavers
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
72991102. Coin-operated service machines: schalen, schoen, enz. | Coin-operated service machines: scales, shoe shine, etc.
86610129. Synagoge | Synagogue

Werken bij Facer-ramen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Facer-ramen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Facer-ramen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Facer-ramen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van Facer-ramen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Facer-ramen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Facer-ramen BVBA. Laat een reactie achter voor Facer-ramen BVBA. Facer-ramen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Facer-ramen BVBA. Leave a respond for Facer-ramen BVBA. Facer-ramen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Facer-ramen BVBA op de google maps. Adres en contacten Facer-ramen BVBA
Location of Facer-ramen BVBA on the google maps. Address and contacts of Facer-ramen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Facer-ramen BVBA Facer-ramen BVBA: PRINTMASTERS BVBA | Vanden Berghe Electro BVBA | Smiling Moose (The) | R.C.A. The Communication group | LIENARD,CHRISTIAN

Other related companies as Facer-ramen BVBA: PRINTMASTERS BVBA | Vanden Berghe Electro BVBA | Smiling Moose (The) | R.C.A. The Communication group | LIENARD,CHRISTIAN

Facer-ramen BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Dilsen-Stokkem (Dilsen), België. De volledige naam van het bedrijf is Facer-ramen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04602691650. Het bedrijf Facer-ramen BVBA bevindt zich op het adres: Boslaan 57,3650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Facer-ramen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Facer-ramen BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Facer-ramen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Facer-ramen BVBA, openstaande posities, locatie van Facer-ramen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Facer-ramen BVBA is a company, that was registered 2001 in Dilsen-Stokkem (Dilsen) region, Belgium. Full name of company is Facer-ramen BVBA, company assigned to the tax number BE04602691650. The company Facer-ramen BVBA is located at the address: Boslaan 57,3650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Facer-ramen BVBA were not found.
The main activity of Facer-ramen BVBA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Facer-ramen BVBA is not available. You also can look at reviews of Facer-ramen BVBA, open positions, location of Facer-ramen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Facer-ramen BVBA, Dilsen-Stokkem (Dilsen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Facer-ramen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Facer-ramen BVBA, Dilsen-Stokkem (Dilsen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Facer-ramen BVBA, employees, financial statistics.