LIENARD,CHRISTIAN

Contactgegevens LIENARD,CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIENARD,CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIENARD,CHRISTIAN

Regio (region): BRACQUEGNIES HT 7110 - BE, België

Adres (address): Rue du Rivage 10, België

Telefoon (phone): 32 477 301 359 123 1 32 477 301 359 123 1

Fax (fax): +32 (65) 734-30-28 +32 (65) 734-30-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIENARD,CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIENARD,CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIENARD,CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIENARD,CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIENARD,CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIENARD,CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIENARD,CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIENARD,CHRISTIAN
Products information LIENARD,CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE06683776855
Ondernemingsnummer: 9784942626
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LIENARD,CHRISTIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIENARD,CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for LIENARD,CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIENARD,CHRISTIAN
Addition kinds of activities for LIENARD,CHRISTIAN

3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
26750102. Stichtingen, karton, sterven: van aangekochte materialen | Foundations, cardboard, die-cut: from purchased materials
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
50630300. Draad en kabel | Wire and cable
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec

Werken bij LIENARD,CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIENARD,CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIENARD,CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIENARD,CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van LIENARD,CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of LIENARD,CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIENARD,CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor LIENARD,CHRISTIAN. LIENARD,CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIENARD,CHRISTIAN. Leave a respond for LIENARD,CHRISTIAN. LIENARD,CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIENARD,CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten LIENARD,CHRISTIAN
Location of LIENARD,CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of LIENARD,CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LIENARD,CHRISTIAN LIENARD,CHRISTIAN: Mast J | De Meir BVBA | AGServim-H SPRL | Litt J | Bart Wilms

Other related companies as LIENARD,CHRISTIAN: Mast J | De Meir BVBA | AGServim-H SPRL | Litt J | Bart Wilms

LIENARD,CHRISTIAN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio BRACQUEGNIES HT 7110 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LIENARD,CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06683776855. Het bedrijf LIENARD,CHRISTIAN bevindt zich op het adres: Rue du Rivage 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 327,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LIENARD,CHRISTIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIENARD,CHRISTIAN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIENARD,CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIENARD,CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van LIENARD,CHRISTIAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIENARD,CHRISTIAN is a company, that was registered 2010 in BRACQUEGNIES HT 7110 - BE region, Belgium. Full name of company is LIENARD,CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE06683776855. The company LIENARD,CHRISTIAN is located at the address: Rue du Rivage 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 327,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LIENARD,CHRISTIAN were not found.
The main activity of LIENARD,CHRISTIAN is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIENARD,CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of LIENARD,CHRISTIAN, open positions, location of LIENARD,CHRISTIAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIENARD,CHRISTIAN, BRACQUEGNIES HT 7110 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIENARD,CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIENARD,CHRISTIAN, BRACQUEGNIES HT 7110 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIENARD,CHRISTIAN, employees, financial statistics.