R.C.A. The Communication group

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • R.C.A. The Communication group
Private companiesEating and Drinking Places • R.C.A. The Communication group

Contactgegevens R.C.A. The Communication group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.C.A. The Communication group: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.C.A. The Communication group

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Herkenrodesingel 77 Bus 4,3500, België

Telefoon (phone): 011 31 65 72 011 31 65 72

Fax (fax): 011 31 66 32 011 31 66 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.C.A. The Communication group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.C.A. The Communication group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.C.A. The Communication group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.C.A. The Communication group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.C.A. The Communication group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.C.A. The Communication group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.C.A. The Communication group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.C.A. The Communication group
Products information R.C.A. The Communication group

BTW identificatienummer (tax): BE02739135742
Ondernemingsnummer: 9766815185
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in R.C.A. The Communication group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.C.A. The Communication group
(Get full report from official database of BE for R.C.A. The Communication group)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.C.A. The Communication group
Addition kinds of activities for R.C.A. The Communication group

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
201506. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
229602. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
495303. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
33669901. Brass gieterij, nec | Brass foundry, nec
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal

Werken bij R.C.A. The Communication group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.C.A. The Communication group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.C.A. The Communication group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.C.A. The Communication group. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van R.C.A. The Communication group in sociale netwerken
Look for responds of R.C.A. The Communication group in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.C.A. The Communication group. Laat een reactie achter voor R.C.A. The Communication group. R.C.A. The Communication group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.C.A. The Communication group. Leave a respond for R.C.A. The Communication group. R.C.A. The Communication group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.C.A. The Communication group op de google maps. Adres en contacten R.C.A. The Communication group
Location of R.C.A. The Communication group on the google maps. Address and contacts of R.C.A. The Communication group

Andere gerelateerde bedrijven als come R.C.A. The Communication group R.C.A. The Communication group: Euro-Protec SA | Mast J | CARRELAGE BODSON SPRL | Verleye BVBA | finance4value

Other related companies as R.C.A. The Communication group: Euro-Protec SA | Mast J | CARRELAGE BODSON SPRL | Verleye BVBA | finance4value

R.C.A. The Communication group is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is R.C.A. The Communication group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02739135742. Het bedrijf R.C.A. The Communication group bevindt zich op het adres: Herkenrodesingel 77 Bus 4,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in R.C.A. The Communication group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.C.A. The Communication group is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.C.A. The Communication group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.C.A. The Communication group, openstaande posities, locatie van R.C.A. The Communication group op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R.C.A. The Communication group is a company, that was registered 2015 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is R.C.A. The Communication group, company assigned to the tax number BE02739135742. The company R.C.A. The Communication group is located at the address: Herkenrodesingel 77 Bus 4,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in R.C.A. The Communication group were not found.
The main activity of R.C.A. The Communication group is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R.C.A. The Communication group is not available. You also can look at reviews of R.C.A. The Communication group, open positions, location of R.C.A. The Communication group on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.C.A. The Communication group, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.C.A. The Communication group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.C.A. The Communication group, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.C.A. The Communication group, employees, financial statistics.