Auto & industrie-service Jochems

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Auto & industrie-service Jochems
Private companiesApparel and Accessory Stores • Auto & industrie-service Jochems

Contactgegevens Auto & industrie-service Jochems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto & industrie-service Jochems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto & industrie-service Jochems

Regio (region): Rijkevorsel, België

Adres (address): Salmmeirweg 14,2310, België

Telefoon (phone): 03 314 57 76 03 314 57 76

Fax (fax): 03 314 41 55 03 314 41 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto & industrie-service Jochems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto & industrie-service Jochems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto & industrie-service Jochems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto & industrie-service Jochems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto & industrie-service Jochems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto & industrie-service Jochems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto & industrie-service Jochems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto & industrie-service Jochems
Products information Auto & industrie-service Jochems

BTW identificatienummer (tax): BE06321502685
Ondernemingsnummer: 3781188964
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Auto & industrie-service Jochems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto & industrie-service Jochems
(Get full report from official database of BE for Auto & industrie-service Jochems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto & industrie-service Jochems
Addition kinds of activities for Auto & industrie-service Jochems

14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
38419905. Apparatuur voor het inplanten van huid | Skin grafting equipment

Werken bij Auto & industrie-service Jochems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto & industrie-service Jochems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto & industrie-service Jochems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto & industrie-service Jochems. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van Auto & industrie-service Jochems in sociale netwerken
Look for responds of Auto & industrie-service Jochems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto & industrie-service Jochems. Laat een reactie achter voor Auto & industrie-service Jochems. Auto & industrie-service Jochems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto & industrie-service Jochems. Leave a respond for Auto & industrie-service Jochems. Auto & industrie-service Jochems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto & industrie-service Jochems op de google maps. Adres en contacten Auto & industrie-service Jochems
Location of Auto & industrie-service Jochems on the google maps. Address and contacts of Auto & industrie-service Jochems

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto & industrie-service Jochems Auto & industrie-service Jochems: Cosyco NV | FURNITURE RENTAL SERVICES | Huize ter Walle | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | Martine Lambrechts

Other related companies as Auto & industrie-service Jochems: Cosyco NV | FURNITURE RENTAL SERVICES | Huize ter Walle | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | Martine Lambrechts

Auto & industrie-service Jochems is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto & industrie-service Jochems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06321502685. Het bedrijf Auto & industrie-service Jochems bevindt zich op het adres: Salmmeirweg 14,2310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Auto & industrie-service Jochems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto & industrie-service Jochems is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto & industrie-service Jochems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto & industrie-service Jochems, openstaande posities, locatie van Auto & industrie-service Jochems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto & industrie-service Jochems is a company, that was registered 2016 in Rijkevorsel region, Belgium. Full name of company is Auto & industrie-service Jochems, company assigned to the tax number BE06321502685. The company Auto & industrie-service Jochems is located at the address: Salmmeirweg 14,2310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Auto & industrie-service Jochems were not found.
The main activity of Auto & industrie-service Jochems is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto & industrie-service Jochems is not available. You also can look at reviews of Auto & industrie-service Jochems, open positions, location of Auto & industrie-service Jochems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto & industrie-service Jochems, Rijkevorsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto & industrie-service Jochems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto & industrie-service Jochems, Rijkevorsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto & industrie-service Jochems, employees, financial statistics.