FURNITURE RENTAL SERVICES

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FURNITURE RENTAL SERVICES
Private companiesApparel and Accessory Stores • FURNITURE RENTAL SERVICES

Contactgegevens FURNITURE RENTAL SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FURNITURE RENTAL SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FURNITURE RENTAL SERVICES

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Borsbeeksesteenweg 70,2100, België

Telefoon (phone): 03 321 49 95 03 321 49 95

Fax (fax): 03 321 49 98 03 321 49 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FURNITURE RENTAL SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FURNITURE RENTAL SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FURNITURE RENTAL SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FURNITURE RENTAL SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FURNITURE RENTAL SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FURNITURE RENTAL SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FURNITURE RENTAL SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FURNITURE RENTAL SERVICES
Products information FURNITURE RENTAL SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE09257873535
Ondernemingsnummer: 3424957275
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FURNITURE RENTAL SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FURNITURE RENTAL SERVICES
(Get full report from official database of BE for FURNITURE RENTAL SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FURNITURE RENTAL SERVICES
Addition kinds of activities for FURNITURE RENTAL SERVICES

12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
50879914. Stemmachines | Voting machines
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand
79339902. Duck pin center | Duck pin center

Werken bij FURNITURE RENTAL SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FURNITURE RENTAL SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FURNITURE RENTAL SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FURNITURE RENTAL SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van FURNITURE RENTAL SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of FURNITURE RENTAL SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FURNITURE RENTAL SERVICES. Laat een reactie achter voor FURNITURE RENTAL SERVICES. FURNITURE RENTAL SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FURNITURE RENTAL SERVICES. Leave a respond for FURNITURE RENTAL SERVICES. FURNITURE RENTAL SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FURNITURE RENTAL SERVICES op de google maps. Adres en contacten FURNITURE RENTAL SERVICES
Location of FURNITURE RENTAL SERVICES on the google maps. Address and contacts of FURNITURE RENTAL SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come FURNITURE RENTAL SERVICES FURNITURE RENTAL SERVICES: De Kinder Hardware NV | Schouteetens BVBA | J.L.M. Travel SPRL | Cours Mélius | ABD B.V.B.A.

Other related companies as FURNITURE RENTAL SERVICES: De Kinder Hardware NV | Schouteetens BVBA | J.L.M. Travel SPRL | Cours Mélius | ABD B.V.B.A.

FURNITURE RENTAL SERVICES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is FURNITURE RENTAL SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09257873535. Het bedrijf FURNITURE RENTAL SERVICES bevindt zich op het adres: Borsbeeksesteenweg 70,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FURNITURE RENTAL SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FURNITURE RENTAL SERVICES is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FURNITURE RENTAL SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FURNITURE RENTAL SERVICES, openstaande posities, locatie van FURNITURE RENTAL SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FURNITURE RENTAL SERVICES is a company, that was registered 2005 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is FURNITURE RENTAL SERVICES, company assigned to the tax number BE09257873535. The company FURNITURE RENTAL SERVICES is located at the address: Borsbeeksesteenweg 70,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FURNITURE RENTAL SERVICES were not found.
The main activity of FURNITURE RENTAL SERVICES is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FURNITURE RENTAL SERVICES is not available. You also can look at reviews of FURNITURE RENTAL SERVICES, open positions, location of FURNITURE RENTAL SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FURNITURE RENTAL SERVICES, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FURNITURE RENTAL SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FURNITURE RENTAL SERVICES, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FURNITURE RENTAL SERVICES, employees, financial statistics.