De Groeve Gardening NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • De Groeve Gardening NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • De Groeve Gardening NV

Contactgegevens De Groeve Gardening NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groeve Gardening NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groeve Gardening NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Manpad 3,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 59 91; 0475 67 70 51 056 21 59 91; 0475 67 70 51

Fax (fax): 056 21 59 91 056 21 59 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groeve Gardening NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groeve Gardening NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groeve Gardening NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groeve Gardening NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groeve Gardening NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groeve Gardening NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groeve Gardening NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groeve Gardening NV
Products information De Groeve Gardening NV

BTW identificatienummer (tax): BE06496459960
Ondernemingsnummer: 7881561279
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Groeve Gardening NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groeve Gardening NV
(Get full report from official database of BE for De Groeve Gardening NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groeve Gardening NV
Addition kinds of activities for De Groeve Gardening NV

8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
275209. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
344301. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
20990404. Kruiden, inclusief slijpen | Spices, including grinding
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
39910201. Verfrollen | Paint rollers
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm

Werken bij De Groeve Gardening NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groeve Gardening NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groeve Gardening NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groeve Gardening NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van De Groeve Gardening NV in sociale netwerken
Look for responds of De Groeve Gardening NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groeve Gardening NV. Laat een reactie achter voor De Groeve Gardening NV. De Groeve Gardening NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groeve Gardening NV. Leave a respond for De Groeve Gardening NV. De Groeve Gardening NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groeve Gardening NV op de google maps. Adres en contacten De Groeve Gardening NV
Location of De Groeve Gardening NV on the google maps. Address and contacts of De Groeve Gardening NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groeve Gardening NV De Groeve Gardening NV: Foubert R BVBA | Imprimerie Design SPRL | Leclercq Isabelle | LA MAISON DU CAVIAR-BEMKA SA | Résidence Churchill ASBL

Other related companies as De Groeve Gardening NV: Foubert R BVBA | Imprimerie Design SPRL | Leclercq Isabelle | LA MAISON DU CAVIAR-BEMKA SA | Résidence Churchill ASBL

De Groeve Gardening NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groeve Gardening NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06496459960. Het bedrijf De Groeve Gardening NV bevindt zich op het adres: Manpad 3,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Groeve Gardening NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Groeve Gardening NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groeve Gardening NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groeve Gardening NV, openstaande posities, locatie van De Groeve Gardening NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Groeve Gardening NV is a company, that was registered 2006 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is De Groeve Gardening NV, company assigned to the tax number BE06496459960. The company De Groeve Gardening NV is located at the address: Manpad 3,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Groeve Gardening NV were not found.
The main activity of De Groeve Gardening NV is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groeve Gardening NV is not available. You also can look at reviews of De Groeve Gardening NV, open positions, location of De Groeve Gardening NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groeve Gardening NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groeve Gardening NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groeve Gardening NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groeve Gardening NV, employees, financial statistics.