Résidence Churchill ASBL

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Résidence Churchill ASBL
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Résidence Churchill ASBL

Contactgegevens Résidence Churchill ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Résidence Churchill ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Résidence Churchill ASBL

Regio (region): Dinant, België

Adres (address): Rue du Collège 2,5500, België

Telefoon (phone): 082 22 68 44 082 22 68 44

Fax (fax): 082 22 60 76 082 22 60 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Résidence Churchill ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Résidence Churchill ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Résidence Churchill ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Résidence Churchill ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Résidence Churchill ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Résidence Churchill ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Résidence Churchill ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Résidence Churchill ASBL
Products information Résidence Churchill ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09113403320
Ondernemingsnummer: 9505340576
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Résidence Churchill ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Résidence Churchill ASBL
(Get full report from official database of BE for Résidence Churchill ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Résidence Churchill ASBL
Addition kinds of activities for Résidence Churchill ASBL

3411. Metalen blikjes | Metal cans
371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
33999905. termiet | Thermite
35340100. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment

Werken bij Résidence Churchill ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Résidence Churchill ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Résidence Churchill ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Résidence Churchill ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van Résidence Churchill ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Résidence Churchill ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Résidence Churchill ASBL. Laat een reactie achter voor Résidence Churchill ASBL. Résidence Churchill ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Résidence Churchill ASBL. Leave a respond for Résidence Churchill ASBL. Résidence Churchill ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Résidence Churchill ASBL op de google maps. Adres en contacten Résidence Churchill ASBL
Location of Résidence Churchill ASBL on the google maps. Address and contacts of Résidence Churchill ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Résidence Churchill ASBL Résidence Churchill ASBL: De Zuidhoek | ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE | De Jonghe D | ATELIER TRANSACTIONNEL ASBL | Alcatel ETCA SA

Other related companies as Résidence Churchill ASBL: De Zuidhoek | ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE | De Jonghe D | ATELIER TRANSACTIONNEL ASBL | Alcatel ETCA SA

Résidence Churchill ASBL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Dinant, België. De volledige naam van het bedrijf is Résidence Churchill ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09113403320. Het bedrijf Résidence Churchill ASBL bevindt zich op het adres: Rue du Collège 2,5500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Résidence Churchill ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Résidence Churchill ASBL is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Résidence Churchill ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Résidence Churchill ASBL, openstaande posities, locatie van Résidence Churchill ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Résidence Churchill ASBL is a company, that was registered 2000 in Dinant region, Belgium. Full name of company is Résidence Churchill ASBL, company assigned to the tax number BE09113403320. The company Résidence Churchill ASBL is located at the address: Rue du Collège 2,5500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Résidence Churchill ASBL were not found.
The main activity of Résidence Churchill ASBL is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Résidence Churchill ASBL is not available. You also can look at reviews of Résidence Churchill ASBL, open positions, location of Résidence Churchill ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Résidence Churchill ASBL, Dinant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Résidence Churchill ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Résidence Churchill ASBL, Dinant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Résidence Churchill ASBL, employees, financial statistics.