Leclercq Isabelle

Contactgegevens Leclercq Isabelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leclercq Isabelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leclercq Isabelle

Regio (region): Anderlues, België

Adres (address): Rue Paul Janson 74,6150, België

Telefoon (phone): 071 54 03 91 071 54 03 91

Fax (fax): 071 54 03 92 071 54 03 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leclercq Isabelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leclercq Isabelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leclercq Isabelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leclercq Isabelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leclercq Isabelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leclercq Isabelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leclercq Isabelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leclercq Isabelle
Products information Leclercq Isabelle

BTW identificatienummer (tax): BE07935943603
Ondernemingsnummer: 1605346679
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Leclercq Isabelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leclercq Isabelle
(Get full report from official database of BE for Leclercq Isabelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leclercq Isabelle
Addition kinds of activities for Leclercq Isabelle

027301. Finfish boerderijen | Finfish farms
514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
33170202. Conduit: gelaste, sluitgewricht, of zware klinknagel | Conduit: welded, lock joint, or heavy riveted
38229916. Dampverwarmingsregelaars | Vapor heating controls
87419900. Beheer diensten, nec | Management services, nec

Werken bij Leclercq Isabelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leclercq Isabelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leclercq Isabelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leclercq Isabelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van Leclercq Isabelle in sociale netwerken
Look for responds of Leclercq Isabelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leclercq Isabelle. Laat een reactie achter voor Leclercq Isabelle. Leclercq Isabelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leclercq Isabelle. Leave a respond for Leclercq Isabelle. Leclercq Isabelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leclercq Isabelle op de google maps. Adres en contacten Leclercq Isabelle
Location of Leclercq Isabelle on the google maps. Address and contacts of Leclercq Isabelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Leclercq Isabelle Leclercq Isabelle: Rosenthal S | Acis asbl Institut Notre-Dame | DESIGN CUTTING | ALL-DECOR bvba/BERTELS L | Eurobands N.V.

Other related companies as Leclercq Isabelle: Rosenthal S | Acis asbl Institut Notre-Dame | DESIGN CUTTING | ALL-DECOR bvba/BERTELS L | Eurobands N.V.

Leclercq Isabelle is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Anderlues, België. De volledige naam van het bedrijf is Leclercq Isabelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935943603. Het bedrijf Leclercq Isabelle bevindt zich op het adres: Rue Paul Janson 74,6150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Leclercq Isabelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leclercq Isabelle is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leclercq Isabelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leclercq Isabelle, openstaande posities, locatie van Leclercq Isabelle op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leclercq Isabelle is a company, that was registered 1996 in Anderlues region, Belgium. Full name of company is Leclercq Isabelle, company assigned to the tax number BE07935943603. The company Leclercq Isabelle is located at the address: Rue Paul Janson 74,6150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Leclercq Isabelle were not found.
The main activity of Leclercq Isabelle is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Leclercq Isabelle is not available. You also can look at reviews of Leclercq Isabelle, open positions, location of Leclercq Isabelle on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leclercq Isabelle, Anderlues: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leclercq Isabelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leclercq Isabelle, Anderlues: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leclercq Isabelle, employees, financial statistics.