Acis asbl Institut Notre-Dame

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Acis asbl Institut Notre-Dame
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Acis asbl Institut Notre-Dame

Contactgegevens Acis asbl Institut Notre-Dame: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acis asbl Institut Notre-Dame: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acis asbl Institut Notre-Dame

Regio (region): Soumagne (Cerexhe-Heuseux), België

Adres (address): Rue de l'Institut 40,4632, België

Telefoon (phone): 04 377 91 77 04 377 91 77

Fax (fax): 04 377 91 76 04 377 91 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acis asbl Institut Notre-Dame: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acis asbl Institut Notre-Dame"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acis asbl Institut Notre-Dame"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acis asbl Institut Notre-Dame, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acis asbl Institut Notre-Dame. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acis asbl Institut Notre-Dame, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acis asbl Institut Notre-Dame. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acis asbl Institut Notre-Dame
Products information Acis asbl Institut Notre-Dame

BTW identificatienummer (tax): BE01110961914
Ondernemingsnummer: 3383758544
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Acis asbl Institut Notre-Dame zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acis asbl Institut Notre-Dame
(Get full report from official database of BE for Acis asbl Institut Notre-Dame)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acis asbl Institut Notre-Dame
Addition kinds of activities for Acis asbl Institut Notre-Dame

5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
508802. Combatvoertuigen | Combat vehicles
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
36250202. Regelstroom relais, industrieel | Control circuit relays, industrial
38619901. Densitometers | Densitometers

Werken bij Acis asbl Institut Notre-Dame: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acis asbl Institut Notre-Dame: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acis asbl Institut Notre-Dame. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acis asbl Institut Notre-Dame. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

Zoek naar antwoorden van Acis asbl Institut Notre-Dame in sociale netwerken
Look for responds of Acis asbl Institut Notre-Dame in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acis asbl Institut Notre-Dame. Laat een reactie achter voor Acis asbl Institut Notre-Dame. Acis asbl Institut Notre-Dame bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acis asbl Institut Notre-Dame. Leave a respond for Acis asbl Institut Notre-Dame. Acis asbl Institut Notre-Dame on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acis asbl Institut Notre-Dame op de google maps. Adres en contacten Acis asbl Institut Notre-Dame
Location of Acis asbl Institut Notre-Dame on the google maps. Address and contacts of Acis asbl Institut Notre-Dame

Andere gerelateerde bedrijven als come Acis asbl Institut Notre-Dame Acis asbl Institut Notre-Dame: De Sterck P | Dits Centre Optique | VETS WILLY-ADVOCATENKANTOOR | Fluyt & Nevens Verzekeringen CVBA | Mr Phillippe Kempinaire

Other related companies as Acis asbl Institut Notre-Dame: De Sterck P | Dits Centre Optique | VETS WILLY-ADVOCATENKANTOOR | Fluyt & Nevens Verzekeringen CVBA | Mr Phillippe Kempinaire

Acis asbl Institut Notre-Dame is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Soumagne (Cerexhe-Heuseux), België. De volledige naam van het bedrijf is Acis asbl Institut Notre-Dame, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01110961914. Het bedrijf Acis asbl Institut Notre-Dame bevindt zich op het adres: Rue de l'Institut 40,4632. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Acis asbl Institut Notre-Dame zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acis asbl Institut Notre-Dame is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acis asbl Institut Notre-Dame is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acis asbl Institut Notre-Dame, openstaande posities, locatie van Acis asbl Institut Notre-Dame op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acis asbl Institut Notre-Dame is a company, that was registered 1989 in Soumagne (Cerexhe-Heuseux) region, Belgium. Full name of company is Acis asbl Institut Notre-Dame, company assigned to the tax number BE01110961914. The company Acis asbl Institut Notre-Dame is located at the address: Rue de l'Institut 40,4632. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Acis asbl Institut Notre-Dame were not found.
The main activity of Acis asbl Institut Notre-Dame is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Acis asbl Institut Notre-Dame is not available. You also can look at reviews of Acis asbl Institut Notre-Dame, open positions, location of Acis asbl Institut Notre-Dame on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acis asbl Institut Notre-Dame, Soumagne (Cerexhe-Heuseux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acis asbl Institut Notre-Dame, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acis asbl Institut Notre-Dame, Soumagne (Cerexhe-Heuseux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acis asbl Institut Notre-Dame, employees, financial statistics.