Beschuttende Werkpl Pajottenland

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Beschuttende Werkpl Pajottenland
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Beschuttende Werkpl Pajottenland

Contactgegevens Beschuttende Werkpl Pajottenland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beschuttende Werkpl Pajottenland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beschuttende Werkpl Pajottenland

Regio (region): Lennik (Sint-Kwintens-Lennik), België

Adres (address): Luitenant Jacopsstraat 11,1750, België

Telefoon (phone): 02 532 12 40 02 532 12 40

Fax (fax): 02 532 17 66 02 532 17 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beschuttende Werkpl Pajottenland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beschuttende Werkpl Pajottenland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beschuttende Werkpl Pajottenland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beschuttende Werkpl Pajottenland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beschuttende Werkpl Pajottenland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beschuttende Werkpl Pajottenland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beschuttende Werkpl Pajottenland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beschuttende Werkpl Pajottenland
Products information Beschuttende Werkpl Pajottenland

BTW identificatienummer (tax): BE01801452636
Ondernemingsnummer: 6045196533
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Beschuttende Werkpl Pajottenland zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beschuttende Werkpl Pajottenland
(Get full report from official database of BE for Beschuttende Werkpl Pajottenland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beschuttende Werkpl Pajottenland
Addition kinds of activities for Beschuttende Werkpl Pajottenland

16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
17990613. Keukenkastinstallatie | Kitchen cabinet installation
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
28999902. Antifriesverbindingen | Antifreeze compounds
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning

Werken bij Beschuttende Werkpl Pajottenland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beschuttende Werkpl Pajottenland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beschuttende Werkpl Pajottenland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beschuttende Werkpl Pajottenland. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van Beschuttende Werkpl Pajottenland in sociale netwerken
Look for responds of Beschuttende Werkpl Pajottenland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beschuttende Werkpl Pajottenland. Laat een reactie achter voor Beschuttende Werkpl Pajottenland. Beschuttende Werkpl Pajottenland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beschuttende Werkpl Pajottenland. Leave a respond for Beschuttende Werkpl Pajottenland. Beschuttende Werkpl Pajottenland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beschuttende Werkpl Pajottenland op de google maps. Adres en contacten Beschuttende Werkpl Pajottenland
Location of Beschuttende Werkpl Pajottenland on the google maps. Address and contacts of Beschuttende Werkpl Pajottenland

Andere gerelateerde bedrijven als come Beschuttende Werkpl Pajottenland Beschuttende Werkpl Pajottenland: Weight Watchers Belgium sa | Couwenberg B | Van Hoecke | Qualité & Maintenance SPRL | boekhoudkantoor ceusters Nv

Other related companies as Beschuttende Werkpl Pajottenland: Weight Watchers Belgium sa | Couwenberg B | Van Hoecke | Qualité & Maintenance SPRL | boekhoudkantoor ceusters Nv

Beschuttende Werkpl Pajottenland is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lennik (Sint-Kwintens-Lennik), België. De volledige naam van het bedrijf is Beschuttende Werkpl Pajottenland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01801452636. Het bedrijf Beschuttende Werkpl Pajottenland bevindt zich op het adres: Luitenant Jacopsstraat 11,1750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Beschuttende Werkpl Pajottenland zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beschuttende Werkpl Pajottenland is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beschuttende Werkpl Pajottenland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beschuttende Werkpl Pajottenland, openstaande posities, locatie van Beschuttende Werkpl Pajottenland op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beschuttende Werkpl Pajottenland is a company, that was registered 1997 in Lennik (Sint-Kwintens-Lennik) region, Belgium. Full name of company is Beschuttende Werkpl Pajottenland, company assigned to the tax number BE01801452636. The company Beschuttende Werkpl Pajottenland is located at the address: Luitenant Jacopsstraat 11,1750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Beschuttende Werkpl Pajottenland were not found.
The main activity of Beschuttende Werkpl Pajottenland is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beschuttende Werkpl Pajottenland is not available. You also can look at reviews of Beschuttende Werkpl Pajottenland, open positions, location of Beschuttende Werkpl Pajottenland on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beschuttende Werkpl Pajottenland, Lennik (Sint-Kwintens-Lennik): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beschuttende Werkpl Pajottenland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beschuttende Werkpl Pajottenland, Lennik (Sint-Kwintens-Lennik): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beschuttende Werkpl Pajottenland, employees, financial statistics.