Van Hoecke

Contactgegevens Van Hoecke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoecke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoecke

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): De Bonnestraat 59,1080, België

Telefoon (phone): 02 415 80 79 02 415 80 79

Fax (fax): +32 (55) 699-97-19 +32 (55) 699-97-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoecke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoecke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoecke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoecke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoecke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoecke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoecke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoecke
Products information Van Hoecke

BTW identificatienummer (tax): BE03519714355
Ondernemingsnummer: 5214630126
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Hoecke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoecke
(Get full report from official database of BE for Van Hoecke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoecke
Addition kinds of activities for Van Hoecke

267903. Behang | Wallpaper
336699. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
357500. Computer terminals | Computer terminals
753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
20539906. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: frozen

Werken bij Van Hoecke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoecke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoecke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoecke. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van Van Hoecke in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoecke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoecke. Laat een reactie achter voor Van Hoecke. Van Hoecke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoecke. Leave a respond for Van Hoecke. Van Hoecke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoecke op de google maps. Adres en contacten Van Hoecke
Location of Van Hoecke on the google maps. Address and contacts of Van Hoecke

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoecke Van Hoecke: Quatrième Dimension SA | Altitude Photo Vidéo | Hewlett Packard-Tase Research | De Neve & Mourmeaux | AFROKORE

Other related companies as Van Hoecke: Quatrième Dimension SA | Altitude Photo Vidéo | Hewlett Packard-Tase Research | De Neve & Mourmeaux | AFROKORE

Van Hoecke is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoecke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519714355. Het bedrijf Van Hoecke bevindt zich op het adres: De Bonnestraat 59,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Hoecke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoecke is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoecke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoecke, openstaande posities, locatie van Van Hoecke op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hoecke is a company, that was registered 2014 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Van Hoecke, company assigned to the tax number BE03519714355. The company Van Hoecke is located at the address: De Bonnestraat 59,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Hoecke were not found.
The main activity of Van Hoecke is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoecke is not available. You also can look at reviews of Van Hoecke, open positions, location of Van Hoecke on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoecke, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoecke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoecke, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoecke, employees, financial statistics.