VERHAEGEN PASCAL

Particuliere bedrijvenBosbouw • VERHAEGEN PASCAL
Private companiesForestry • VERHAEGEN PASCAL

Contactgegevens VERHAEGEN PASCAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHAEGEN PASCAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHAEGEN PASCAL

Regio (region): Begijnendijk, België

Adres (address): Mechelbaan 190,3130, België

Telefoon (phone): 016 53 73 67; 0475 43 29 62 016 53 73 67; 0475 43 29 62

Fax (fax): 016 53 78 19 016 53 78 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHAEGEN PASCAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHAEGEN PASCAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHAEGEN PASCAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHAEGEN PASCAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHAEGEN PASCAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHAEGEN PASCAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHAEGEN PASCAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHAEGEN PASCAL
Products information VERHAEGEN PASCAL

BTW identificatienummer (tax): BE04175598144
Ondernemingsnummer: 1427642822
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VERHAEGEN PASCAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHAEGEN PASCAL
(Get full report from official database of BE for VERHAEGEN PASCAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHAEGEN PASCAL
Addition kinds of activities for VERHAEGEN PASCAL

922400. Brandbescherming | Fire protection
27829901. Blankbooks | Blankbooks
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
38220101. Luchtstroomregelaars, airconditioning en koeling | Air flow controllers, air conditioning and refrigeration
51499906. Pizza levert | Pizza supplies
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production
83220403. Parole kantoor | Parole office

Werken bij VERHAEGEN PASCAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHAEGEN PASCAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHAEGEN PASCAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHAEGEN PASCAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener / Ontbramer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedienen werktuigmachines Ontbramen van de behuizingen voor de transmisies

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van VERHAEGEN PASCAL in sociale netwerken
Look for responds of VERHAEGEN PASCAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHAEGEN PASCAL. Laat een reactie achter voor VERHAEGEN PASCAL. VERHAEGEN PASCAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHAEGEN PASCAL. Leave a respond for VERHAEGEN PASCAL. VERHAEGEN PASCAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHAEGEN PASCAL op de google maps. Adres en contacten VERHAEGEN PASCAL
Location of VERHAEGEN PASCAL on the google maps. Address and contacts of VERHAEGEN PASCAL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHAEGEN PASCAL VERHAEGEN PASCAL: PUMPKIN SOLUTIONS SPRL | Kasteel Den Brandt | Audility Europe BVBA | RENAULT-VAN BORTEL | Attic

Other related companies as VERHAEGEN PASCAL: PUMPKIN SOLUTIONS SPRL | Kasteel Den Brandt | Audility Europe BVBA | RENAULT-VAN BORTEL | Attic

VERHAEGEN PASCAL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Begijnendijk, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHAEGEN PASCAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04175598144. Het bedrijf VERHAEGEN PASCAL bevindt zich op het adres: Mechelbaan 190,3130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 813,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VERHAEGEN PASCAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHAEGEN PASCAL is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHAEGEN PASCAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHAEGEN PASCAL, openstaande posities, locatie van VERHAEGEN PASCAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERHAEGEN PASCAL is a company, that was registered 2010 in Begijnendijk region, Belgium. Full name of company is VERHAEGEN PASCAL, company assigned to the tax number BE04175598144. The company VERHAEGEN PASCAL is located at the address: Mechelbaan 190,3130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 813,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VERHAEGEN PASCAL were not found.
The main activity of VERHAEGEN PASCAL is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHAEGEN PASCAL is not available. You also can look at reviews of VERHAEGEN PASCAL, open positions, location of VERHAEGEN PASCAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHAEGEN PASCAL, Begijnendijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHAEGEN PASCAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHAEGEN PASCAL, Begijnendijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHAEGEN PASCAL, employees, financial statistics.