RENAULT-VAN BORTEL

Particuliere bedrijvenBosbouw • RENAULT-VAN BORTEL
Private companiesForestry • RENAULT-VAN BORTEL

Contactgegevens RENAULT-VAN BORTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENAULT-VAN BORTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENAULT-VAN BORTEL

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 11,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 10 37 03 457 10 37

Fax (fax): 03 457 16 06 03 457 16 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENAULT-VAN BORTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENAULT-VAN BORTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENAULT-VAN BORTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENAULT-VAN BORTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENAULT-VAN BORTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENAULT-VAN BORTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENAULT-VAN BORTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENAULT-VAN BORTEL
Products information RENAULT-VAN BORTEL

BTW identificatienummer (tax): BE05269012451
Ondernemingsnummer: 2667175292
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in RENAULT-VAN BORTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENAULT-VAN BORTEL
(Get full report from official database of BE for RENAULT-VAN BORTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENAULT-VAN BORTEL
Addition kinds of activities for RENAULT-VAN BORTEL

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
737901. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
07220306. Tabak, machine oogstdiensten | Tobacco, machine harvesting services
33660100. Bussen en lagers | Bushings and bearings
51490302. Aroma's en geuren | Flavourings and fragrances

Werken bij RENAULT-VAN BORTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENAULT-VAN BORTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENAULT-VAN BORTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENAULT-VAN BORTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van RENAULT-VAN BORTEL in sociale netwerken
Look for responds of RENAULT-VAN BORTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENAULT-VAN BORTEL. Laat een reactie achter voor RENAULT-VAN BORTEL. RENAULT-VAN BORTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENAULT-VAN BORTEL. Leave a respond for RENAULT-VAN BORTEL. RENAULT-VAN BORTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENAULT-VAN BORTEL op de google maps. Adres en contacten RENAULT-VAN BORTEL
Location of RENAULT-VAN BORTEL on the google maps. Address and contacts of RENAULT-VAN BORTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RENAULT-VAN BORTEL RENAULT-VAN BORTEL: Lammertyn Roger NV | Rodesco NV | Conforma N.V. | Merlin Air Trade | Tangway NV

Other related companies as RENAULT-VAN BORTEL: Lammertyn Roger NV | Rodesco NV | Conforma N.V. | Merlin Air Trade | Tangway NV

RENAULT-VAN BORTEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is RENAULT-VAN BORTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05269012451. Het bedrijf RENAULT-VAN BORTEL bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 11,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 784,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in RENAULT-VAN BORTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENAULT-VAN BORTEL is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENAULT-VAN BORTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENAULT-VAN BORTEL, openstaande posities, locatie van RENAULT-VAN BORTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RENAULT-VAN BORTEL is a company, that was registered 2014 in Kontich region, Belgium. Full name of company is RENAULT-VAN BORTEL, company assigned to the tax number BE05269012451. The company RENAULT-VAN BORTEL is located at the address: Koningin Astridlaan 11,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 784,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in RENAULT-VAN BORTEL were not found.
The main activity of RENAULT-VAN BORTEL is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENAULT-VAN BORTEL is not available. You also can look at reviews of RENAULT-VAN BORTEL, open positions, location of RENAULT-VAN BORTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENAULT-VAN BORTEL, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENAULT-VAN BORTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENAULT-VAN BORTEL, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENAULT-VAN BORTEL, employees, financial statistics.