Attic

Contactgegevens Attic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Attic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Attic

Regio (region): Roeselare, 8800 - BE, België

Adres (address): Meenseheirweg 63, België

Telefoon (phone): 32.51.208160 32.51.208160

Fax (fax): 32.51.250900 32.51.250900

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Attic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Attic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Attic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Attic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Attic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Attic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Attic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Attic
Products information Attic

BTW identificatienummer (tax): BE08009277343
Ondernemingsnummer: 1769866943
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Attic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Attic
(Get full report from official database of BE for Attic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Attic
Addition kinds of activities for Attic

355500. Printing machines | Printing trades machinery
394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
36740300. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory

Werken bij Attic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Attic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Attic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Attic. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

Zoek naar antwoorden van Attic in sociale netwerken
Look for responds of Attic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Attic. Laat een reactie achter voor Attic. Attic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Attic. Leave a respond for Attic. Attic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Attic op de google maps. Adres en contacten Attic
Location of Attic on the google maps. Address and contacts of Attic

Andere gerelateerde bedrijven als come Attic Attic: B.T.S. NV | H.S.T./HERMANS ERIC BVBA | All Packaging Products NV | Conforma N.V. | Gemeentelijk Onderwijs voor Sociale Promotie

Other related companies as Attic: B.T.S. NV | H.S.T./HERMANS ERIC BVBA | All Packaging Products NV | Conforma N.V. | Gemeentelijk Onderwijs voor Sociale Promotie

Attic is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Roeselare, 8800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Attic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009277343. Het bedrijf Attic bevindt zich op het adres: Meenseheirweg 63. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Attic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Attic is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Attic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Attic, openstaande posities, locatie van Attic op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Attic is a company, that was registered 2014 in Roeselare, 8800 - BE region, Belgium. Full name of company is Attic, company assigned to the tax number BE08009277343. The company Attic is located at the address: Meenseheirweg 63. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Attic were not found.
The main activity of Attic is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Attic is not available. You also can look at reviews of Attic, open positions, location of Attic on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Attic, Roeselare, 8800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Attic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Attic, Roeselare, 8800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Attic, employees, financial statistics.