Dierckx M. vertaalbureau

Contactgegevens Dierckx M. vertaalbureau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dierckx M. vertaalbureau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dierckx M. vertaalbureau

Regio (region): Schilde, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 27,2970, België

Telefoon (phone): 03 353 23 55; 03 353 85 55 03 353 23 55; 03 353 85 55

Fax (fax): 03 353 23 55 03 353 23 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dierckx M. vertaalbureau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dierckx M. vertaalbureau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dierckx M. vertaalbureau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dierckx M. vertaalbureau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dierckx M. vertaalbureau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dierckx M. vertaalbureau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dierckx M. vertaalbureau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dierckx M. vertaalbureau
Products information Dierckx M. vertaalbureau

BTW identificatienummer (tax): BE05791412353
Ondernemingsnummer: 1007690429
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dierckx M. vertaalbureau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dierckx M. vertaalbureau
(Get full report from official database of BE for Dierckx M. vertaalbureau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dierckx M. vertaalbureau
Addition kinds of activities for Dierckx M. vertaalbureau

346904. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
33540101. Bars, geëxtrudeerd, aluminium | Bars, extruded, aluminum
36120101. Autotransformatoren, elektrische (kracht transformatoren) | Autotransformers, electric (power transformers)
65199902. Landbouwbedrijven | Farm land leasing
79991123. Yoga instructie | Yoga instruction
96319907. Public utility commissie, overheid | Public utility commission, government

Werken bij Dierckx M. vertaalbureau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dierckx M. vertaalbureau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dierckx M. vertaalbureau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dierckx M. vertaalbureau. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

 • CNC Operator (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

 • Technisch Operator M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

 • Legal Professional (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp in Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

 • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Dierckx M. vertaalbureau in sociale netwerken
Look for responds of Dierckx M. vertaalbureau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dierckx M. vertaalbureau. Laat een reactie achter voor Dierckx M. vertaalbureau. Dierckx M. vertaalbureau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dierckx M. vertaalbureau. Leave a respond for Dierckx M. vertaalbureau. Dierckx M. vertaalbureau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dierckx M. vertaalbureau op de google maps. Adres en contacten Dierckx M. vertaalbureau
Location of Dierckx M. vertaalbureau on the google maps. Address and contacts of Dierckx M. vertaalbureau

Andere gerelateerde bedrijven als come Dierckx M. vertaalbureau Dierckx M. vertaalbureau: Business Festivities Organisation | Creative Solutions | Centre Culturel et Sportif | Flawinne sur le Net | Longueville United Nv,

Other related companies as Dierckx M. vertaalbureau: Business Festivities Organisation | Creative Solutions | Centre Culturel et Sportif | Flawinne sur le Net | Longueville United Nv,

Dierckx M. vertaalbureau is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Schilde, België. De volledige naam van het bedrijf is Dierckx M. vertaalbureau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05791412353. Het bedrijf Dierckx M. vertaalbureau bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 27,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dierckx M. vertaalbureau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dierckx M. vertaalbureau is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dierckx M. vertaalbureau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dierckx M. vertaalbureau, openstaande posities, locatie van Dierckx M. vertaalbureau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dierckx M. vertaalbureau is a company, that was registered 1987 in Schilde region, Belgium. Full name of company is Dierckx M. vertaalbureau, company assigned to the tax number BE05791412353. The company Dierckx M. vertaalbureau is located at the address: Turnhoutsebaan 27,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dierckx M. vertaalbureau were not found.
The main activity of Dierckx M. vertaalbureau is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dierckx M. vertaalbureau is not available. You also can look at reviews of Dierckx M. vertaalbureau, open positions, location of Dierckx M. vertaalbureau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dierckx M. vertaalbureau, Schilde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dierckx M. vertaalbureau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dierckx M. vertaalbureau, Schilde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dierckx M. vertaalbureau, employees, financial statistics.