Longueville United Nv,

Contactgegevens Longueville United Nv,: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Longueville United Nv,: address, phone, fax, email, website, opening hours

Longueville United Nv,

Regio (region): 2030 Antwerpen - BE BE, België

Adres (address): Haven 83, België

Telefoon (phone): +32 35418727 +32 35418727

Fax (fax): +32 35426063 +32 35426063

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Longueville United Nv,: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Longueville United Nv,"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Longueville United Nv,"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Longueville United Nv,, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Longueville United Nv,. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Longueville United Nv,, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Longueville United Nv,. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Longueville United Nv,
Products information Longueville United Nv,

BTW identificatienummer (tax): BE05014678955
Ondernemingsnummer: 3276367187
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Longueville United Nv, zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Longueville United Nv,
(Get full report from official database of BE for Longueville United Nv,)

Aanvulling soorten activiteiten voor Longueville United Nv,
Addition kinds of activities for Longueville United Nv,

6799. Beleggers, nv | Investors, nec
394906. Watersportartikelen | Water sports equipment
399500. Begraafbakken | Burial caskets
23260207. Werk shirts: mannen, jongeren en jongens | Work shirts: men's, youths', and boys'
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair

Werken bij Longueville United Nv,: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Longueville United Nv,: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Longueville United Nv,. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Longueville United Nv,. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Akros Solutions - Process Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Process Manager to align the processes across the different parties below. Familiar with operational ITIL environment and the following processes in particular The Incident Manager will repair the service for the customer as soon as possible with the aim of minimising the negative impact of a failure within the IT service to achieve the quality and availability levels agreed upon by the SLAs. The Change Manager is in favour of evaluating, authorizing and checking changes with the aim of managing the volume of changes needed in such a way that a possible negative impact of these changes on the business is minimised. The Problem Manager has the task of minimising the negative impact of incidents and changes on the business caused by errors within the IT services. The Problem Manager also aims to prevent incidents and changes proactively by consulting documents of "root cause analysis" of previous problems. The task of the Release Manager is to design and implement a successful rollout of sprints/releases in software/Hardware and efficient procedures for the distribution and installation of changes. The Configuration Manager has the task to keep the management of all packages configured within the application infrastructure up to date in the CMDB. Hereby he will collaborate closely with Release & Change Management. The Availability Manager is responsible for ensuring that the services available are equal or greater to the agreed business needs and in a cost-effective manner. The Capacity Manager is responsible that the capacity reports of the environment Applications & Infrastructure are analyzed and where necessary the end-to-end process is informed of possible problems with it capacity.

Zoek naar antwoorden van Longueville United Nv, in sociale netwerken
Look for responds of Longueville United Nv, in social networks

Lees alle opmerkingen voor Longueville United Nv,. Laat een reactie achter voor Longueville United Nv,. Longueville United Nv, bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Longueville United Nv,. Leave a respond for Longueville United Nv,. Longueville United Nv, on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Longueville United Nv, op de google maps. Adres en contacten Longueville United Nv,
Location of Longueville United Nv, on the google maps. Address and contacts of Longueville United Nv,

Andere gerelateerde bedrijven als come Longueville United Nv, Longueville United Nv,: KONTAKT | Platteau NV | BOLLEKENS | LEPERE, DIDIER | Lebon IT Services NV

Other related companies as Longueville United Nv,: KONTAKT | Platteau NV | BOLLEKENS | LEPERE, DIDIER | Lebon IT Services NV

Longueville United Nv, is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio 2030 Antwerpen - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Longueville United Nv,, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014678955. Het bedrijf Longueville United Nv, bevindt zich op het adres: Haven 83. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Longueville United Nv, zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Longueville United Nv, is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Longueville United Nv, is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Longueville United Nv,, openstaande posities, locatie van Longueville United Nv, op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Longueville United Nv, is a company, that was registered 2016 in 2030 Antwerpen - BE BE region, Belgium. Full name of company is Longueville United Nv,, company assigned to the tax number BE05014678955. The company Longueville United Nv, is located at the address: Haven 83. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Longueville United Nv, were not found.
The main activity of Longueville United Nv, is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Longueville United Nv, is not available. You also can look at reviews of Longueville United Nv,, open positions, location of Longueville United Nv, on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Longueville United Nv,, 2030 Antwerpen - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Longueville United Nv,, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Longueville United Nv,, 2030 Antwerpen - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Longueville United Nv,, employees, financial statistics.