C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS

Contactgegevens C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Keltenlaan 20,1040, België

Telefoon (phone): 02 734 91 29 02 734 91 29

Fax (fax): 02 734 83 02 02 734 83 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS
Products information C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS

BTW identificatienummer (tax): BE09110107421
Ondernemingsnummer: 8891204833
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS
(Get full report from official database of BE for C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS
Addition kinds of activities for C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS

371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
22520000. Hosiery, nec | Hosiery, nec
32219901. Flessen voor verpakking, bottelen en inblikken: glas | Bottles for packing, bottling, and canning: glass
55310102. Automotive accessoires | Automotive accessories

Werken bij C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

 • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

 • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Studentenjob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

 • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

 • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: KREFEL

  Type: Vaste Job

  Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

 • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

 • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

 • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

  Type: Werfreserve

  Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

 • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Leercontract

  Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS in sociale netwerken
Look for responds of C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS. Laat een reactie achter voor C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS. C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS. Leave a respond for C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS. C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS op de google maps. Adres en contacten C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS
Location of C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS on the google maps. Address and contacts of C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS: Holtzeimer & Fils | BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) | AUTOHANDEL GEENEN BVBA | Lauwers P | Bottier

Other related companies as C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS: Holtzeimer & Fils | BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) | AUTOHANDEL GEENEN BVBA | Lauwers P | Bottier

C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09110107421. Het bedrijf C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS bevindt zich op het adres: Keltenlaan 20,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 782,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, openstaande posities, locatie van C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS is a company, that was registered 2006 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, company assigned to the tax number BE09110107421. The company C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS is located at the address: Keltenlaan 20,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 782,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS were not found.
The main activity of C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS is not available. You also can look at reviews of C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, open positions, location of C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I.I.-CONFERENCE INTERPRETERS, employees, financial statistics.