BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)

Contactgegevens BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE): address, phone, fax, email, website, opening hours

BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)

Regio (region): Estaimpuis (Estaimbourg), België

Adres (address): Rue du Viel Dieu 23,7730, België

Telefoon (phone): 069 55 69 52 069 55 69 52

Fax (fax): 069 55 69 52 069 55 69 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)
Products information BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)

BTW identificatienummer (tax): BE07925506591
Ondernemingsnummer: 2660583496
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)
(Get full report from official database of BE for BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE))

Aanvulling soorten activiteiten voor BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)
Addition kinds of activities for BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
278205. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE). Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) in sociale netwerken
Look for responds of BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE). Laat een reactie achter voor BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE). BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE). Leave a respond for BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE). BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) op de google maps. Adres en contacten BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)
Location of BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) on the google maps. Address and contacts of BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE)

Andere gerelateerde bedrijven als come BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE): Scagraphic SPRL | Ampersant BVBA | PANASONIC-DDC International SA | Stedelijk Centrum voor Volwassenenonderwijs | Belgian Orthoweb vzw

Other related companies as BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE): Scagraphic SPRL | Ampersant BVBA | PANASONIC-DDC International SA | Stedelijk Centrum voor Volwassenenonderwijs | Belgian Orthoweb vzw

BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Estaimpuis (Estaimbourg), België. De volledige naam van het bedrijf is BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07925506591. Het bedrijf BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) bevindt zich op het adres: Rue du Viel Dieu 23,7730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), openstaande posities, locatie van BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) is a company, that was registered 2013 in Estaimpuis (Estaimbourg) region, Belgium. Full name of company is BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), company assigned to the tax number BE07925506591. The company BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) is located at the address: Rue du Viel Dieu 23,7730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) were not found.
The main activity of BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) is not available. You also can look at reviews of BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), open positions, location of BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), Estaimpuis (Estaimbourg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), Estaimpuis (Estaimbourg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENNY'S SHOWS (LE CIRQUE MAGIQUE), employees, financial statistics.