BERLITZ TRANSLATIONS

Contactgegevens BERLITZ TRANSLATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERLITZ TRANSLATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERLITZ TRANSLATIONS

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Kunstlaan 36,1040, België

Telefoon (phone): 02 513 92 74 02 513 92 74

Fax (fax): 02 512 22 36 02 512 22 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERLITZ TRANSLATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERLITZ TRANSLATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERLITZ TRANSLATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERLITZ TRANSLATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERLITZ TRANSLATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERLITZ TRANSLATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERLITZ TRANSLATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERLITZ TRANSLATIONS
Products information BERLITZ TRANSLATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE05259948730
Ondernemingsnummer: 5478302001
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BERLITZ TRANSLATIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERLITZ TRANSLATIONS
(Get full report from official database of BE for BERLITZ TRANSLATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERLITZ TRANSLATIONS
Addition kinds of activities for BERLITZ TRANSLATIONS

16239901. Elektriciteitsleiding constructie | Electric power line construction
20230300. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
25420202. Kasten: show, display of opslag: behalve hout | Cabinets: show, display, or storage: except wood
26210701. Catalogus papier | Catalog paper
35230200. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
36210116. Oplaad batterijladers, motor en motor generator type | Storage battery chargers, motor and engine generator type
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'

Werken bij BERLITZ TRANSLATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERLITZ TRANSLATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERLITZ TRANSLATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERLITZ TRANSLATIONS. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

 • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

 • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

 • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

 • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

 • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

 • Ploegbaas (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DECOSPAN

  Type: Vaste Job

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

Zoek naar antwoorden van BERLITZ TRANSLATIONS in sociale netwerken
Look for responds of BERLITZ TRANSLATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERLITZ TRANSLATIONS. Laat een reactie achter voor BERLITZ TRANSLATIONS. BERLITZ TRANSLATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERLITZ TRANSLATIONS. Leave a respond for BERLITZ TRANSLATIONS. BERLITZ TRANSLATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERLITZ TRANSLATIONS op de google maps. Adres en contacten BERLITZ TRANSLATIONS
Location of BERLITZ TRANSLATIONS on the google maps. Address and contacts of BERLITZ TRANSLATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come BERLITZ TRANSLATIONS BERLITZ TRANSLATIONS: Corouge | Publi Renaers | DTI Multimedia Editions | Redevco Belgium | Martens Constructions bvba

Other related companies as BERLITZ TRANSLATIONS: Corouge | Publi Renaers | DTI Multimedia Editions | Redevco Belgium | Martens Constructions bvba

BERLITZ TRANSLATIONS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BERLITZ TRANSLATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05259948730. Het bedrijf BERLITZ TRANSLATIONS bevindt zich op het adres: Kunstlaan 36,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BERLITZ TRANSLATIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERLITZ TRANSLATIONS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERLITZ TRANSLATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERLITZ TRANSLATIONS, openstaande posities, locatie van BERLITZ TRANSLATIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERLITZ TRANSLATIONS is a company, that was registered 1994 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is BERLITZ TRANSLATIONS, company assigned to the tax number BE05259948730. The company BERLITZ TRANSLATIONS is located at the address: Kunstlaan 36,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BERLITZ TRANSLATIONS were not found.
The main activity of BERLITZ TRANSLATIONS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BERLITZ TRANSLATIONS is not available. You also can look at reviews of BERLITZ TRANSLATIONS, open positions, location of BERLITZ TRANSLATIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERLITZ TRANSLATIONS, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERLITZ TRANSLATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERLITZ TRANSLATIONS, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERLITZ TRANSLATIONS, employees, financial statistics.