Redevco Belgium

Contactgegevens Redevco Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Redevco Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Redevco Belgium

Regio (region): ELSENE, België

Adres (address): TROONSTRAAT 108,1050, België

Telefoon (phone): 02 645 37 00 02 645 37 00

Fax (fax): 02 645 37 11 02 645 37 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Redevco Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Redevco Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Redevco Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Redevco Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Redevco Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Redevco Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Redevco Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Redevco Belgium
Products information Redevco Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE09338073730
Ondernemingsnummer: 3368927001
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Redevco Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Redevco Belgium
(Get full report from official database of BE for Redevco Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Redevco Belgium
Addition kinds of activities for Redevco Belgium

124199. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
291102. Lichte destillaten | Light distillates
20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
32920605. Wick, asbest | Wick, asbestos
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
36790101. Attenuators | Attenuators
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
50720301. Power handtools | Power handtools
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain

Werken bij Redevco Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Redevco Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Redevco Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Redevco Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Redevco Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Redevco Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Redevco Belgium. Laat een reactie achter voor Redevco Belgium. Redevco Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Redevco Belgium. Leave a respond for Redevco Belgium. Redevco Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Redevco Belgium op de google maps. Adres en contacten Redevco Belgium
Location of Redevco Belgium on the google maps. Address and contacts of Redevco Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Redevco Belgium Redevco Belgium: RIDELLE BERNARD | Liboy Cl & Renaville P Bureau Juridique & Immobilier sa | A.B. Lumbeeck Computers | V & H Trans Geel BVBA | Davignon Pascal

Other related companies as Redevco Belgium: RIDELLE BERNARD | Liboy Cl & Renaville P Bureau Juridique & Immobilier sa | A.B. Lumbeeck Computers | V & H Trans Geel BVBA | Davignon Pascal

Redevco Belgium is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio ELSENE, België. De volledige naam van het bedrijf is Redevco Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09338073730. Het bedrijf Redevco Belgium bevindt zich op het adres: TROONSTRAAT 108,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Redevco Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Redevco Belgium is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Redevco Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Redevco Belgium, openstaande posities, locatie van Redevco Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Redevco Belgium is a company, that was registered 2012 in ELSENE region, Belgium. Full name of company is Redevco Belgium, company assigned to the tax number BE09338073730. The company Redevco Belgium is located at the address: TROONSTRAAT 108,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Redevco Belgium were not found.
The main activity of Redevco Belgium is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Redevco Belgium is not available. You also can look at reviews of Redevco Belgium, open positions, location of Redevco Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Redevco Belgium, ELSENE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Redevco Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Redevco Belgium, ELSENE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Redevco Belgium, employees, financial statistics.